Alternativ behandling Hørsholm

Mit navn er Per Christensen. Hos Christianshus Kropsterapi tilbyder jeg  – et omsorgsfuldt alternativ til de behandlingsmetoder, som man ellers finder i Hørsholm og andre steder i Danmark.


Hvor mange behandlingsmetoder fokuserer på symptombehandling, arbejder jeg med selve problemstillingen som kropsterapeut. Protesterer kroppen eller psyken, må man kigge på årsagen. Det er mit mantra i mit arbejde med alternative behandlingsformer.

 

Alternativ behandling i Hørsholm med fokus på dig

Kropsterapi er et velafprøvet behandlings- og træningssystem, som har fokus på selvudvikling, sundhed og velvære – og ikke mindst den enkelte klient.

Princippet i Kropsterapi er, at krop og psyke må ses som én helhed. Den ene påvirker den anden, og ligeledes kan de ikke ses som to separate enheder. behandlingssystemet består af forskellige massageteknikker, som kombineres med åndedrætsteknikker. I mit arbejde med alternativ behandling i Hørsholm gør jeg desuden brug af en række øvrige metoder, som hver især tager udgangspunkt i dig og dine problemstillinger.

Formålet med kropsterapi er at løsne op for både psykiske og fysiske spændinger og blokeringer, og systemet er velegnet til behandling af en lang række lidelser, skavanker og sygdomme – herunder:

  •    Allergi
  •    Angst
  •    Depression
  •    Eksem
  •    Led- og muskelsmerter og andre fysiske skavanker
  •    Præstationsangst
  •    Traumer

Hjælp til at tage ansvar for din krop og velbefindende

Min motivation for at arbejde med kropsterapi er ganske enkel: Jeg vil hjælpe andre, som jeg selv er blevet hjulpet. Igennem forskellige tilgangsmetoder vil jeg hjælpe dig til at tage ansvar for dit eget velbefindende, så du kan komme i balance – uanset om du har udfordringer af fysisk eller psykisk karakter.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til kropsterapi, eller hvis du søger en effektiv alternativ behandling i Hørsholm og omegn.

Jeg har i mit virke som kropsterapeut været omtalt i flere medier – heriblandt Hørsholm Lokalavisen. Her kan du læse mere om min baggrund, og hvordan jeg hjælper mennesker med kropsterapi.

Læs artiklen her.

 

Velkommen hos Christianshus Kropsterapi

Per Christensen