Hælsporer

Hælsporer kan gøre utroligt ondt og volde mange smerter ved selv de mindste bevægelser. Hælsporer forsvinder oftest af sig selv, men da de kan give store gener i lang tid – fra måneder til flere år – føler mange sig så hæmmede, at de opsøger behandling.

Jeg tilbyder effektfuld behandling af hælsporer i Hørsholm, hvor hælsporernes varighed forkortes, samtidig med at smerterne lindres, og forebyggelse igangsættes.

Hvis du lider af hælsporer, anbefaler jeg, at du får afhjulpet dem hos mig frem for gennem
operation, som ofte leder til unødige gener og efterfølgende begrænsninger.

Sådan behandles hælsporer bedst

Hælsporer opstår som resultat af lang tids overbelastning af seneflader under fodsålen. Tilstanden kan med fordel behandles gennem øvelser, udstrækning og massage, som jeg tilbyder at skræddersy i mine kropsterapeutiske behandlinger.

Alle mine behandlinger tager udgangspunkt i et syn på kroppen som helhed, og fokus er derfor også altid på at skabe forbedret blodgennemstrømning, således at kroppen er i stand til at frigive de ophobede affaldsstoffer, der belaster den.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker at vide mere om behandlingen mod hælsporer hos Christianshus Kropsterapi.

Ring på +45 40 140 440