Kropsterapi Nordsjælland

Er du én af mange danskere, hvis liv er udfordret af kroniske sygdomme eller lidelser? Så har du med stor sandsynlighed et ønske om, at dine symptomer og eventuelle smerter kan reduceres eller helt fjernes. Det er muligt med kropsterapi – endda på naturlig vis uden brug af medicin med risiko for skadelige bivirkninger.

Hvis du søger hjælp til kropsterapi i Nordsjælland, så er du kommet til det rette sted. Hos Per Christensen i Christianshus Kropsterapi får du kropsterapi, der har fokus på dig og dine behov. Alle behandlinger tager udgangspunkt i en anerkendt kropsterapeutisk uddannelse og flere års erfaring med kropsterapi, hvilket har resulteret i mange positive resultater og glade klienter fra Hillerød, Hornbæk og mange andre byer i Nordsjælland.

 

Igennem de korte behandlinger på arbejdet var jeg så tilfreds, at jeg også besluttede mig for at opsøge Pers praksis, Christianshus Kropsterapi. Jeg har aldrig fortrudt en behandling og er altid gået hjem med væsenltligt mindre anspændthed i både krop og sind. De varmeste anbefalinger herfra.

– Johnny Andersen

 

Kropsterapi – en naturlig vej til øget livsglæde

Kropsterapi gør det muligt at lindre eller helt fjerne géner, smerter og andre symptomer fra en lang række af fysiske og psykiske sygdomme, lidelser og skader. Samtidig er det muligt at undgå behandling med medicin og dens mulige bivirkninger.

I alle mine behandlinger bruger jeg kroppens evne til at reparere sig selv. Det er nemlig én af mange fantastiske fordele ved kropsterapi:

> Fokus på årsager, ikke symptomer – dvs. varige løsninger

> Fokus på kroppens naturlige evne til at reparere sig selv

> Ingen brug af medicin, så du undgår risikoen for bivirkninger

Hos Christianshus Kropsterapi hjælper jeg mænd og kvinder i alle aldre. Gennem årene har jeg haft mange glade klienter fra hele Nordsjælland på briksen. Og selvom mange af dem måske har ønsket hjælp fra en kropsterapeut i Hillerød, Hornbæk, Helsingør eller andre byer i Norsjælland, så har de fået gode oplevelser med kropsterapi og øget livsglæde efter besøg i min klinik.

Hvis du er på udkig efter behandling med kropsterapi i Nordsjælland, så er Christianshus Kropsterapi et godt sted at starte.

 

Vælg en dygtig kropsterapeut i Nordsjælland

Hvis du søger kropsterapi i Nordsjælland, er det vigtigt at vælge en behandler, du føler dig tryg ved og opfatter som ærlig og interesseret i dig og dine behov. Af den grund har jeg ekstra meget fokus på dig og din oplevelse af din sygdom, lidelse eller skade. Du skal nemlig føle dig hørt og forstået – dét er den bedste forudsætning for at skabe positive resultater med kropsterapi.

Der er flere grunde til, at du trygt kan vælge Christianshus Kropsterapi, hvis du ønsker behandling hos en dygtig kropsterapeut:

> Uddannet kropsterapeut ved Body SDS København

> Flere års erfaring som kropsterapeut i Nordsjælland

> Mange positive resultater og glade klienter

> Medlem af brancheforeningen for alternative behandlere

> Stor indsigt i branchen via NLP- samt coach- og terapeutuddannelser

Det grundlæggende omdrejningspunkt i kropsterapi og derfor også min måde at arbejde med behandling af mennesker er et fokus på årsagsbehandling frem for symptombehandling. Dine géner eller smerter skal nemlig lindres eller fjernes på varig vis. Det betyder også, at det er vigtigt med en tilgang, der er mere holistisk og bl.a. omfatter din krops tilstand og livsstil.

 

Kom ét skridt tættere på øget livsglæde

Hvis du søger en uddannet og empatisk kropsterapeut i Nordsjælland med positive erfaringer og mange glade klienter, kan du trygt kontakte mig. I min klinik hjælper jeg nemlig folk fra hele Sjælland med at få det bedre. Uanset om du er på udkig efter kropsterapi i Hillerød, kropsterapi i Hornbæk eller andre steder i Nordsjælland, så er du meget velkommen i Christianshus Kropsterapi.

Ring til mig på Tlf.: 40 140 440 eller skriv til per@christianshuskropsterapi.dk, så du selv kan opleve de mange positive effekter ved kropsterapi. Med hjælp fra mig og min erfaring som kropsterapeut er du ikke langt fra et liv med øget livsglæde, hvor géner eller smerter kan påvirke dig i mindre eller ingen grad. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Muligvis bor du i Nordsjælland og oplever nogle ubehagelige skavanker. Hvis du fx lider af migræne, smerter eller gigtsygdomme i led og muskler, så har du en god grund til at søge min hjælp. Det siger sig selv, at når man ikke er frisk, så trænger man til at en effektiv behandling. Hvis du har hørt om kropsterapi fra en ven eller bekendt, så spekulerer du måske på, om det også kan afhjælpe de gener, du nu oplever. Her på siden kan du læse mere om, hvad mine behandlinger går ud på, og hvordan de kan være med til at give dig lindring og mere velvære.

Når du besøger min klinik for første gang, får du mulighed for at fortælle om eventuelle sygdomme og symptomer. Under konsultationen bliver du spurgt om de diagnoser du har og om hvorvidt du bruger medicin mod ledsmerter eller andre symptomer. Jeg har også fokus på at vide mere om din livshistorie og ubalancer i kroppen. På den måde kan Jeg få indblik i, hvordan du egentlig har det. Derudover undersøger Jeg de steder på din krop, hvor generne stammer fra. Det gør Jeg gennem indføling og tryk. Det er både konsultationen og undersøgelsen, der danner grundlag for, at jeg kan lave en behandlingsplan, der passer til netop dine behov. Det er også her, at jeg prøver på at finde frem til årsagen til de gener og symptomer, der plager dig. Det er mit mål at behandle årsagen til dine helbredsmæssige problemer. Samtidig behandler jeg symptomerne ved hjælp af seks til syv forskellige teknikker, der har til hensigt at styrke kroppen, så den kan restituere og dermed helbrede sig selv.

Hvis du bor i Hillerød, kan du også have glæde af kropsterapi i Nordsjælland. Så hvis du oplever muskelspændinger og ledsmerter, kan det være en god idé, at du besøger min klinik, hvor jeg tilbyder kropsterapi. Jeg har fuld forståelse for, at du gerne vil vide, hvor mange behandlinger du skal have. Men fordi det varierer fra klient til klient, er det svært at give et svar, der gælder for alle klienter. Det er dog min erfaring, at nogle af vores klienter oplever en mærkbar effekt allerede efter første behandling. Langt de fleste kan mærke de første positive resultater efter 2-3 behandlinger. Så du kan regne med, at der ikke går særlig lang tid, før du også kan få den lindring, du trænger til.

Når jeg siger, at vi tilbyder kropsterapi Nordsjælland, omfatter det naturligvis også mine klienter i Helsingør. Der er mange, der spørger på nettet, hvad kropsterapi er godt for. Det er udtryk for, at de gerne vil vide mere om, hvordan kropsterapi kan afhjælpe de gener, de måske døjer med. I den forbindelse er det vigtigt at notere sig, at kropsterapi kan være en meget effektiv behandlingsmetode. Det gør sig gældende for en lang række forskellige sygdomme, lidelser og tilstande. Derfor bør du ikke tøve med at kontakte mig.

I min klinik kan du behandles med kropsterapi. Hvis du bor i Farum, kan du med fordel komme i kontakt med mig. Hvis du fx har angst eller depression, kan mine behandlinger være med til at sætte gang i kroppens selvhelbredende egenskaber. Det kan hjælpe kroppen til selv at genoprette energibalancen. Det kan resultere i tiltrængt lindring. Mine afprøvede teknikker har hjulpet mange klienter til at få bedre livskvalitet. Mine klienter giver udtryk for, at de også har fået mere velvære. Mon ikke jeg kan gøre det samme for dig? Det er bare et spørgsmål om at tage kontakt til mig.