MASSAGE

Leder du efter en professionel og afstressende massage i Hørsholm, Allerød eller Gentofte? Hos Christianshus Kropsterapi kan jeg tilbyde flere forskellige typer massager, der sætter målrettet ind, hvor du har brug for det. Mange af os lider i dag med muskelspændinger, smerter i ryggen og generel uro i kroppen – og i det fleste tilfælde har det rod i vores arbejdsliv. Hos mig får du både en effektiv massage i Hørsholm, tæt på Allerød og Gentofte, samt en række brugbare redskaber til en bedre kropsholdning, der nemt kan indarbejdes i hverdagen.

Få mere overskud i hverdagen med en dejlig massage i Hørsholm

En massage kan give fornyet energi og overskud – et dejligt afbræk i en travl hverdag, hvor du gør noget godt for dig selv og din krop. Uanset om du søger en massage i Hørsholm for at forkæle dig selv med velvære i hverdagen, eller om du har et specifikt problem, står jeg klar til at hjælpe dig. Jeg har desuden min praksis midt i Hørsholm, så der er også nem adgang for dig, der søger en massage nær Birkerød, Allerød eller Gentofte.

En massage kan give dig dét ekstra overskud i hverdagen, der gør, at du får livsglæden og livskvaliteten tilbage – både privat og i dit arbejde.

Massage i Hørsholm med fokus på både det indre og det ydre

Jeg har en holistisk tilgang til mit fag, hvilket vil sige, at jeg ikke adskiller det mentale og fysiske, men i stedet ser dem som en helhed, der er afhængige af hinanden. Derfor får du hos mig en personlig tilpasset massage i Hørsholm, der tager udgangspunkt i dine behov. Jeg starter altid massagen med en samtale, så vi er helt enige om, hvor der skal sættes ind.

Kontakt mig for en massage i Hørsholm, nær Birkerød, Allerød og Gentofte

Kontakt Christianshus Kropsterapi på Tlf.: 40 140 440 eller mail
per@christianshuskropsterapi.dk