MASSAGE

Leder du efter en professionel og afstressende massage i Hørsholm eller andre sjællandske byer, som Allerød og Gentofte?

Hos Christianshus Kropsterapi kan jeg tilbyde flere forskellige typer massager, der sætter målrettet ind, hvor du har brug for det. Mange af os lider i dag med muskelspændinger, smerter i ryggen og generel uro i kroppen – og i det fleste tilfælde har det rod i vores arbejdsliv. Hos mig får du både en effektiv massage i Hørsholm samt en række brugbare redskaber til en bedre kropsholdning, der nemt kan indarbejdes i hverdagen.

Få mere overskud i hverdagen med en afstressende SDS-massage

En massage kan give fornyet energi og overskud – et dejligt afbræk i en travl hverdag, hvor du gør noget godt for dig selv og din krop. Uanset om du søger en massage i Hørsholm for at forkæle dig selv med velvære i hverdagen, eller om du har et specifikt problem, står jeg klar til at hjælpe dig. Jeg har desuden min praksis midt i Hørsholm, så der er også nem adgang for dig, der søger en massage i Birkerød, Allerød eller Gentofte.

En massage kan give dig dét ekstra overskud i hverdagen, der gør, at du får livsglæden og livskvaliteten tilbage – både privat og i dit arbejde.

Massage i Hørsholm med fokus på både det indre og det ydre

Jeg har en holistisk tilgang til mit fag, hvilket vil sige, at jeg ikke adskiller det mentale og fysiske, men i stedet ser dem som en helhed, der er afhængige af hinanden. Derfor får du hos mig en personlig tilpasset SDS-massage i Hørsholm, der tager udgangspunkt i dine behov. Jeg starter altid massagen med en samtale, så vi er helt enige om, hvor der skal sættes ind.

Book tid til afstressende massage

Ønsker du afstressende massage i Hørsholm. Det kan du få hos Christianshus Kropsterapi – også selvom du bor i Birkerød, Allerød,  Gentofte eller andre sjællandske byer.

Kontakt mig på Tlf.: 40 140 440 og
per@christianshuskropsterapi.dk eller book tid til behandling direkte på hjemmesiden.