MASSAGE HØRSHOLM

Leder du efter en professionel og afstressende massage i Hørsholm eller andre byer i hovedstadsområdet og Nordsjælland, som Allerød, Birkerød eller Gentofte?

Hos Per Christensen i Christianshus Kropsterapi  kan jeg tilbyde flere forskellige typer massager, der sætter målrettet ind, hvor du har brug for det. Mange af os lider i dag af muskelspændinger, smerter i ryggen eller generel uro i kroppen og ja nogle har også uro i sindet. Hos mig får du både en effektiv massage i Hørsholm samt en række brugbare redskaber til en bedre kropsholdning, der nemt kan indarbejdes i hverdagen.

 

Jeg havde problemer med især mit højre ben, balle og hofte i sådan en grad at jeg knap kunne gå. Allerede efter første behandling var alle smerter og jag næsten helt forsvundet, efter anden behandling var alt godt. Per stødte også på andre spændinger, talte om mulige årsager, det arbejder jeg videre med i de kommende behandlinger. Helt igennem en fantastisk oplevelse, anderledes på den gode måde. Vil klart anbefale behandling hos Christianshus Kropsterapi.

– Kvinde, 61 år

 

Få mere overskud i hverdagen med en afstressende massage

En massage kan give fornyet energi og overskud – et dejligt afbræk i en travl hverdag, hvor du gør noget godt for dig selv og din krop. Uanset om du søger en massage i Hørsholm for at forkæle dig selv med velvære i hverdagen, eller om du har et specifikt problem, står jeg klar til at hjælpe dig. Jeg har desuden min praksis midt i Hørsholm, så der er også nem adgang.

En massage kan give dig dét ekstra overskud i hverdagen, der gør, at du får livsglæden og livskvaliteten tilbage – både privat og i dit arbejde.

> Body sds-massage
> Frossen skulder-massage
> Golfalbue-massage
> Hælspore-massage
> Nakke-/skuldermassage
> Stress-massage
> Tennisalbue-massage

Eller noget helt andet så er der heldigvis hjælp at hente hos Christianshus Kropsterapi i Hørsholm.

 

Massage i Hørsholm med fokus på både det indre og det ydre

Med min holistiske tilgang får du alternativ behandling, der ikke fokuserer på symptombehandling, men derimod har fokus på at behandle årsagen. Der er derfor flere fordele ved at vælge kropsterapi som behandling:

> Det er håndværk, så ingen brug af medicin og deraf evt. bivirkninger
> En helt igennem holistisk tilgang, der understøtter kroppens evne til at genoprette sig selv
> Behandlingen vil gavne såvel dit fysiske som følelse- og mentale aspekt
> Fokus på den varige effekt ved årsagsbehandling, ikke symptombehandling

 

Massage hos erfaren kropsterapeut

Hos Christianshus Kropsterapi gør jeg alt for at hjælpe dig med at finde årsagen til dine symptomer og opnå en øget bevidsthed om din krop, hvilket på sigt vil hjælpe dig med at reducere eller fjerne nogle eller alle dine symptomer. Mine behandlinger tager afsæt i behandlererfaring og en række forskellige kompetencer:

> Eksamineret kropsterapeut fra Body SDS København
> Flere års erfaring med alternativ kropsterapi,  massage og coaching
> Medlem af de alternative behandleres brancheforening
> Stor indsigt via NLP- samt coach- og terapeutuddannelser

Kernen i min behandling med kropsterapi er, at jeg ønsker at hjælpe dig til et bedre og mere afbalanceret liv med større overskud og mere livsglæde. Det sker gennem inddragelse af både din fysiske og psykiske tilstand, der gensidigt påvirker hinanden.

Mist aldrig håbet, der er altid en vej!

 

Vil du vide mere eller booke tid til massage?

Med kropsterapi vil du opleve en behandling  med fokus på årsager og ikke symptomer. Jeg har allerede mange glade kunder, der har oplevet store reduceringer af deres symptomer, hos mange er det helt forsvundet.

Du er altid velkommen til at kontakte mig ved at ringe på Tlf.: 40 140 440 eller skrive til per@christianshuskropsterapi.dk, hvis du vil høre mere om, hvordan kropsterapi kan hjælpe dig til et liv med færre eller ingen smerter. Du kan naturligvis også booke en tid lige nu, et vigtigt første skridt.

Jeg glæder mig til at møde dig.

Mange af os bliver udsat for langvarig eller ensformig overbelastning bl.a. på grund af computerarbejde. Hvis du oplever muskelspændinger eller smerter i ryggen, kan det være en god idé, at du kontakter os. Vi tilbyder nemlig massage Hørsholm. En massagebehandling kan vise sig at være løsningen på de gener, du nu oplever. Hos os får du ikke alene en effektiv massagebehandling, men også forskellige brugbare redskaber til en bedre kropsholdning. Det vil altså sige, at vi hjælper dig til at forebygge og reducere yderligere belastninger.

Det kan meget vel være, at du ikke lider af et specifikt helbredsmæssigt problem. Men fordi du kunne tænke dig at forkæle dig selv med mere velvære i hverdagen, så overvejer du at bestille tid hos os. Hvis det er den situation, du står i, så giver det god mening, at du besøger vores klinik. Vores afstressende massager har hjulpet vores klienter til at komme af med de spændinger og smerter, de før oplevede. Hvis du derimod har nogle bestemte gener, som forringer din livskvalitet, så har du en god grund til at hente hjælp hos os. Vi har nemlig stor erfaring med at behandle diverse lidelser og tilstande.

Da vi tilbyder massage Hørsholm, kan du regne med en effektiv massagebehandling, der løsner op for stive og spændte muskler. Det resulterer i, at blodcirkulationen bliver stimuleret. På den måde kan du få lindring fra de spændinger og blokeringer, der forårsager de forskellige gener, du måske døjer med i hverdagen. Nogle af de former for massage, vi tilbyder, er stress-massage, golfalbue-massage, tennisalbue-massage, nakke-/skuldermassage og mange flere. Som du kan høre, er der flere gode grunde til at bestille tid hos os. I vores klinik bliver du behandlet af en erfaren kropsterapeut. Det er endnu en grund til at vælge os.