PISKESMÆLD BEHANDLING

Døjer du med géner og smerter fra piskesmæld?

Er du blandt de mange danskere, der døjer med symptomer på piskesmæld, f.eks. svimmelhed, spændinger i nakken, smerter i arme og skuldre, hovedpine samt hukommelses- eller koncentrationsbesvær, må du ikke fortvivle.

Hos Per Christensen,  Christianshus Kropsterapi i Hørsholm, kan du få behandling af piskesmæld ved hjælp af kropsterapi. Denne behandlingsmetode kan mindske eller helt fjerne dine smerter eller géner ved piskesmæld – endda på naturlig vis uden brug af medicin.

 

Jeg besøger regelmæssigt Christianshus Kropsterapi og har haft stort udbytte af det. Efter flere år med mange smerter efter et fald direkte ind i en flisevæg med hovedet først, har Per nu hjulpet mig af med disse smerter. Han er et besøg værd.

– Inge Carøe

 

Vælg en effektiv og naturlig behandling af piskesmæld

Vi har kun én krop, og den skal holde hele livet. Derfor er det vigtigt at tage piskesmæld alvorligt. I forbindelse med et piskesmæld udsættes kroppen for et chok, hvor den låser sig i spændinger. Den pludselige påvirkning af halsen og nakken kan bedst forklares som en forstuvning af nakken. Nogle er uheldige og oplever langvarige problemer efter piskesmældet, hvilket kaldes whiplash-syndromet.

Kropsterapi er en holistisk tilgang, der har fokus på kroppens evne til at reparere sig selv. Med kropsterapi behandles ’forstuvningen’ samtidig med, at behandlingen har effekt på spændingerne i kroppen, der opstår i forbindelse med chokket. Kroppens dybe spændinger åbnes, hvilket er én af flere fordele ved at vælge kropsterapi til behandling af piskesmæld:

> Ingen brug af medicin, så du skal ikke være nervøs for eventuelle bivirkninger.

> Stort fokus på at understøtte kroppens naturlige evne til at reparere sig selv.

> Varige løsninger ved hjælp af årsagsbehandling, ikke symptombehandling.

> Forsikringsselskaber har i mange år henvist klienter til Body SDS-kropsterapeuter.

 

Hvorfor skal jeg vælge Christianshus Kropsterapi?

Hvis du søger en behagelig og effektiv behandling af piskesmæld, er Christianshus Kropsterapi et rigtig godt valg. Jeg har erfaring med at behandle nakkesmerter, muskelsmerter og piskesmæld samt andre skader på kroppen med gode resultater til følge. Der er flere grunde til, at du bør overveje mig til behandlingen af dit piskesmæld:

> Uddannet i kropsterapi ved Body SDS København

> Flere års erfaring og behandling af klienter, f.eks. med piskesmæld

> Medlem af brancheforeningen for alternative behandlere

Det helt særlige ved min piskesmældsbehandling er, at jeg ikke kigger isoleret på dine symptomer, men har en mere holistisk tilgang i behandlingen.

Mine behandlinger tager blandt andet afsæt i menneskers livsstil og udfordringer, da uhensigtsmæssige kropsholdninger og vaner har betydning for omfanget af géner fra et piskesmæld. Det kan være i relation til belastede organer som følge af f.eks. stress, alkohol og dårlige madvaner eller en uhensigtsmæssig kropsholdning.

Det betyder, at jeg fokuserer på årsagen til dine smerter og géner for derved at mindske eller helt fjerne dine symptomer på piskesmæld.

 

Få en uforpligtende snak eller book en tid

Hvis du søger en alternativ piskesmældsbehandling, der kan afhjælpe dine smerter og géner, behøver du ikke lede længere. Jeg har erfaring med at behandle piskesmæld – helt uden brug af medicin så du undgår bivirkninger.

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du gerne vil høre mere om selve behandlingsmetoden, og om kropsterapi er noget for dig. Ring på Tlf.: 40 140 440 eller send en mail til
per@christianshuskropsterapi.dk. Så er du ét skridt tættere på at kunne få et bedre liv med færre géner og øget livsglæde.