SCHEUERMANN BEHANDLING

Har du udfordringer pga. Scheuermann-ryg eller skoliose?

Mange danskere har Scheuermanns sygdom eller skoliose; to forskellige lidelser, der begge er kendetegnet ved en skæv ryg som følge af rygsøjlens udformning. Konsekvensen er en bagudrettet krumning (Scheuermann) eller en S-formet rygsøjle (skoliose), der på hver sin måde påvirker kroppens bevægelighed og medfører géner, smerter og udfordringer i livet for den ramte person.

Heldigvis er det ikke nødvendigt med operation eller brug af medicin eller korset. Behandling af skoliose og Scheuermanns sygdom er nemlig muligt ved hjælp af kropsterapi – en holistisk behandlingsform, der kombinerer flere effektive behandlinger og fokuserer på årsagsbehandling, ikke blot symptombehandling.

 

Per har hjulpet mig med både ryg- og nakkeproblemer. Efter behandlinger og introduktion til øvelser, er mine rygproblemer ikke længere et problem i hverdagen, så dejligt.

Han kan virkelig tage fat og bearbejde de ting, der gør ondt, giver professionelle råd med på vejen. Har øje for detaljer og guider én igennem behandlingen, så man slapper af. Jeg vil varmt anbefale Per og Christianshus Kropsterapi!

– Johan, 31 år

 

Behandling af skoliose og Scheuermann med kropsterapi

Hos Per Christensen i Christianshus Kropsterapi i Hørsholm møder du en dygtig kropsterapeut med stor empati og erfaring. Som uddannet Body SDS-kropsterapeut har jeg en holistisk tilgang med stor forståelse for kroppens evne til at hjælpe og hele sig selv.

Ved behandling af Scheuermanns sygdom og skoliose vil du opleve kropsterapi som en effektiv og behagelig behandlingsform med en række forskellige fordele:

> Ingen brug af medicin med kedelige bivirkninger
> Skræddersyet til dig og dit behov
> Rummer et mentalt aspekt gennem samtale
> Rummer et fysisk aspekt f.eks. via massage, pulserende teknikker og vejrtrækningsøvelser

Har du, eller nogen du kender, én af disse lidelser og overvejer, hvordan de medfølgende ryglidelser og -smerter kan afhjælpes, så er kropsterapi en rigtig god mulighed, fordi kombinationen af f.eks. massage og øvelser kan skabe en positiv synergieffekt.

Den store effekt ved kropsterapi som skoliose-behandling er også noget, Dansk Skoliose Forening har skrevet om her.

 

Uddannet kropsterapeut er din garanti og sikkerhed

Jeg tilbyder Scheuermanns- og skoliosebehandling til voksne og børn med det formål at give den ramte person et liv med færre smerter og mere livsglæde. Og netop den evne har kropsterapi, hvilket gør det til en oplagt mulighed for alternativ behandling af Scheuermanns sygdom og skoliose.

Jeg er uddannet kropsterapeut og har flere års erfaring i branchen fra min klinik. Det er derfor mine faglige kompetencer og erfaring, der gør, at jeg kan hjælpe dig med rådgivning om og behandling af skoliose og Scheuermann-ryg:

> Uddannet kropsterapeut ved Body SDS København
> Medlem af brancheforeningen for alternative behandlere
> Stor indsigt i branchen via NLP- samt coach- og terapeutuddannelser
> Flere års positiv erfaring med alternativ behandling af udbrændthed

 

Hør mere eller book en tid til behandling

Hos Christianshus Kropsterapi kan børn og voksne få behandling af Scheuermanns sygdom og skoliose uden operation, korset eller brug af medicin – blot kropsterapi og et stort fokus på årsagsbehandling, ikke symptombehandling.

Jeg kan hjælpe dig med at få et liv med færre smerter og mere glæde, energi og overskud.

Kontakt mig på Tlf.: 40 140 440 eller skriv til per@christianshuskropsterapi.dk, hvis du vil høre mere om kropsterapi og alternativ behandling af skoliose og Scheuermanns sygdom. Du er også meget velkommen til at booke en tid til behandling i min klinik.