STRESS KROPSTERAPI

Er du ramt af stress? Så er kropsterapi for dig

Stress rammer hvert år tusindvis af danskere, og mange læger taler ligefrem om, at det er en ny folkesygdom. Stress skyldes blandt andet vores travle livsstil, hvor det konstant forventes, at vi yder vores bedste både privat og på arbejdspladsen. Det bliver en utrættelig kamp, der kan ende i stress og depression. Derfor er det vigtigt at lytte til sin krop, for stress skal tages alvorligt.

Over 90% af Body-sds brugere oplever forbedring ved stress problemer.

Hos Per Christensen i Christianshus Kropsterapi får du alternativ behandling af stress af en dygtig og empatisk kropsterapeut. Kropsterapi har en holistisk tilgang, der omfatter flere effektive behandlingsformer som i fællesskab behandler stress og stress-symptomer. Og da flere psykologer anbefaler kropsterapi er der ingen tvivl om, at kropsterapi er rigtig godt for stressramte personer.

Er du ramt af stress, så tilbyder jeg personligt tilpasset stressbehandling i Hørsholm med stor effekt, hvor du er i centrum.

 

Jeg har været i behandling hos Per for stress og smerter i krop og sjæl. Jeg mærkede hurtigt, at min krop begyndte at slappe af og give slip på spændinger. Jeg fik mere ro og lethed indeni. Udover den fysiske del er Per utrolig behagelig, forstående og motiverende at tale med. Både i forhold til konkrete tips og i forhold til at se tingene fra en ny vinkel. Man mærker, at han deler ud af en masse videnog egne erfaringer. Tak for behandlingerne så vidt!

– Kvinde, 34 år

 

Få effektiv stressbehandling ved hjælp af kropsterapi

Når man føler sig stresset, er kroppen i oprør og sender en række signaler, som man skal tage alvorligt. Det er derfor vigtigt, at du tager affære, når du føler, at det hele bliver for meget.

Min stressbehandling er holistisk og tager derfor både udgangspunkt i det fysiske og det psykiske. Jeg mener nemlig, at kroppens indre og ydre skal være i balance, da kroppen er én samlet mekanisme, hvor begge dele skal fungere godt. Denne tilgang er også grunden til, at flere stressramte klienter slipper af med stress blot ved hjælp af kropsterapi og ikke behøver yderligere hjælp fra psykologer eller andre fagpersoner.

Kropsterapi er bl.a. effektivt som alternativ behandling af stress og angst, hvilket der er flere grunde til:

> Skræddersyet til dig og dit behov
> Fokus på årsagsbehandling, ikke symptombehandling
> Ingen brug af medicin med kedelige bivirkninger
> Omfatter mentalt aspekt gennem samtaler
> Rummer fysisk aspekt med afstressende massage, pulserende teknikker og vejrtrækningsøvelser

Hos mig får du en række redskaber, der giver øget kontrol over din krop og som på sigt vil give dig en følelse af øget selvværd og overskud i hverdagen. Det har stor effekt, og derfor er kropsterapi så stærk en behandlingsform.

 

Stressbehandling af erfaren kropsterapeut

Jeg er uddannet Body SDS-kropsterapeut med flere års erfaring og har en holistisk tilgang til kroppen og dens evne til at hele sig selv. Derfor er min erfaring og faglige kompetencer en stor grund til, at jeg kan hjælp dig med rådgivning om og behandling af stress. Her kan du se, hvorfor Christianshus Kropsterapi er et godt sted at få hjælp, hvis du er ramt af stress:

> Jeg er uddannet kropsterapeut ved Body SDS København
> Jeg er medlem af de alternative behandleres brancheforening
> Jeg har indgående brancheindsigt pga. NLP- og coach-/terapeutuddannelser
> Jeg har flere års erfaring med stressbehandling

 

Book en tid til alternativ behandling af stress

Hos Christianshus Kropsterapi kan du få alternativ stressbehandling med udgangspunkt i dit behov. Din stressbehandling vil være en løbende proces, hvor jeg gennem samtaler og kropsterapeutiske behandlinger giver dig en række redskaber, der er nemme at inkorporere i din hverdag – og som er virkningsfulde i forhold til at holde stressen og de negative tanker på afstand.

Med hjælp fra mig og kropsterapi kan du få et mere stressfrit liv med større overskud, energi og glæde.

Kontakt mig på Tlf.: 40 140 440 eller skriv til per@christianshuskropsterapi.dk, hvis du vil vide mere om kropsterapi som behandling mod stress. Og du kan naturligvis også booke en tid til behandling af stress i min klinik i Hørsholm.