STRESS KROPSTERAPI

Er du ramt af stress? Så er kropsterapi for dig

Stress rammer hvert år tusindvis af danskere, og mange læger taler ligefrem om, at det er en ny folkesygdom. Stress skyldes blandt andet vores travle livsstil, hvor det konstant forventes, at vi yder vores bedste både privat og på arbejdspladsen. Det bliver en utrættelig kamp, der kan ende i stress og depression. Derfor er det vigtigt at lytte til sin krop, for stress skal tages alvorligt.

Over 90% af Body-sds brugere oplever forbedring ved stress problemer.

Hos Per Christensen i Christianshus Kropsterapi får du alternativ behandling af stress af en dygtig og empatisk kropsterapeut. Kropsterapi har en holistisk tilgang, der omfatter flere effektive behandlingsformer som i fællesskab behandler stress og stress-symptomer. Og da flere psykologer anbefaler kropsterapi er der ingen tvivl om, at kropsterapi er rigtig godt for stressramte personer.

Er du ramt af stress, så tilbyder jeg personligt tilpasset stressbehandling i Hørsholm med stor effekt, hvor du er i centrum.

 

Jeg har været i behandling hos Per for stress og smerter i krop og sjæl. Jeg mærkede hurtigt, at min krop begyndte at slappe af og give slip på spændinger. Jeg fik mere ro og lethed indeni. Udover den fysiske del er Per utrolig behagelig, forstående og motiverende at tale med. Både i forhold til konkrete tips og i forhold til at se tingene fra en ny vinkel. Man mærker, at han deler ud af en masse videnog egne erfaringer. Tak for behandlingerne så vidt!

– Kvinde, 34 år

 

Få effektiv stressbehandling ved hjælp af kropsterapi

Når man føler sig stresset, er kroppen i oprør og sender en række signaler, som man skal tage alvorligt. Det er derfor vigtigt, at du tager affære, når du føler, at det hele bliver for meget.

Min stressbehandling er holistisk og tager derfor både udgangspunkt i det fysiske og det psykiske. Jeg mener nemlig, at kroppens indre og ydre skal være i balance, da kroppen er én samlet mekanisme, hvor begge dele skal fungere godt. Denne tilgang er også grunden til, at flere stressramte klienter slipper af med stress blot ved hjælp af kropsterapi og ikke behøver yderligere hjælp fra psykologer eller andre fagpersoner.

Kropsterapi er bl.a. effektivt som alternativ behandling af stress og angst, hvilket der er flere grunde til:

> Skræddersyet til dig og dit behov
> Fokus på årsagsbehandling, ikke symptombehandling
> Ingen brug af medicin med kedelige bivirkninger
> Omfatter mentalt aspekt gennem samtaler
> Rummer fysisk aspekt med afstressende massage, pulserende teknikker og vejrtrækningsøvelser

Hos mig får du en række redskaber, der giver øget kontrol over din krop og som på sigt vil give dig en følelse af øget selvværd og overskud i hverdagen. Det har stor effekt, og derfor er kropsterapi så stærk en behandlingsform.

 

Stressbehandling af erfaren kropsterapeut

Jeg er uddannet Body SDS-kropsterapeut med flere års erfaring og har en holistisk tilgang til kroppen og dens evne til at hele sig selv. Derfor er min erfaring og faglige kompetencer en stor grund til, at jeg kan hjælp dig med rådgivning om og behandling af stress. Her kan du se, hvorfor Christianshus Kropsterapi er et godt sted at få hjælp, hvis du er ramt af stress:

> Jeg er uddannet kropsterapeut ved Body SDS København
> Jeg er medlem af de alternative behandleres brancheforening
> Jeg har indgående brancheindsigt pga. NLP- og coach-/terapeutuddannelser
> Jeg har flere års erfaring med stressbehandling

 

Book en tid til alternativ behandling af stress

Hos Christianshus Kropsterapi kan du få alternativ stressbehandling med udgangspunkt i dit behov. Din stressbehandling vil være en løbende proces, hvor jeg gennem samtaler og kropsterapeutiske behandlinger giver dig en række redskaber, der er nemme at inkorporere i din hverdag – og som er virkningsfulde i forhold til at holde stressen og de negative tanker på afstand.

Med hjælp fra mig og kropsterapi kan du få et mere stressfrit liv med større overskud, energi og glæde.

Kontakt mig på Tlf.: 40 140 440 eller skriv til per@christianshuskropsterapi.dk, hvis du vil vide mere om kropsterapi som behandling mod stress. Og du kan naturligvis også booke en tid til behandling af stress i min klinik i Hørsholm.

Stress er desværre blevet en fast følgesvend for mange i vores moderne samfund, og man taler ligefrem om, at stress er blevet en folkesygdom.

Mange af os har travlt i hverdagen. Meget travlt. Vi har travlt med karrieren og med at realisere os selv i en globaliseret verden, hvor vi via de sociale medier er forbundne og kan konkurrere med mennesker over hele verden. Vi stiller store, nærmest umenneskelige krav til os selv og vores formåen, og dette er en af grundende til at vi oplever flere og flere, som må sygemelde sig med stress.

Heldigvis er der hjælp at hente hvis man er gået ned med stress, eller kan mærke at det fører den vej. Hos Christianshus Kropsterapi anvendes kropsterapi til stress behandling. Her er tale om en holistisk behandlingsform, som kombinerer arbejdet med kroppen og hovedet på en effektiv måde.

Effektiv behandling af stress

Kropsterapi mod stress er en holistisk behandlingsform, som ser lindringen af stress relaterede sygdomme som værende et samspil mellem forskellige faktorer, hvor kroppen og psyken må siges at være de primære. Kroppen sender signaler, når niveauet af stress har taget overhånd, og det er yderst vigtigt at du lytter til disse signaler, da det kan have voldsomme konsekvenser at ignorere dem.

Stressbehandling som kombinerer krop og sjæl

Hos Christianshus Kropsterapi arbejder jeg ud fra en holistisk filosofi, hvor både det fysiske og det psykiske spiller en rolle når det kommer til stressbehandling. Kroppen er én samlet organisme, og der bør være harmoni mellem ens fysiske og psykiske helbred. Jeg hjælper dig med at opnå denne balance, og der tages altid udgangspunkt i den enkeltes situation. Jeg har lang erfaring med stressramte klienter, og mange slipper af med deres stress ved hjælp af kropsterapi alene, og har sjældent behov for yderligere hjælp af psykologer og deslige.

Som tidligere nævnt handler kropsterapi om samspillet mellem det fysiske og det psykiske helbred, og der arbejdes på at skabe balance, så kroppen igen kan trives som én samlet organisme. Kroppen udsender en række fysiske signaler, når niveauet af stress bliver for højt. Dette giver fysiske symptomer som hjertebanken, sved, søvnbesvær og deslige som igen slider på både krop og psyke.

Jeg tager altid udgangspunkt i lige netop dit behov, når der tilrettelægges et skræddersyet forløb for stress behandling hos Christianshus Kropsterapi. Her er ikke tale om en terapiform som tillader passiv deltagelse, men der er rigtig gode resultater, hvis du selv ønsker at gøre en indsats for det.

hvordan får man stress ud af kroppen

Der arbejdes med forskellige fysiske teknikker, som er med til at fjerne stressen fra kroppen samtidig med, at der arbejdes med de mentale udfordringer som et stressforløb har. Jeg arbejder effektivt med at fjerne årsagerne til, at du endte med stress, og behandler ikke bare symptomerne. Dette virker ikke i det lange løb, da man før eller siden vil falde tilbage i stressens klør, hvis man ikke aktivt arbejder med årsagerne til stressen.

Du får værktøjer, som du kan tage med dig, så du ved hvordan du bør agere, hvis du igen befinder dig i en situation, hvor det er svært at leve op til de mange krav, vi som moderne mennesker mødes med.

behandling af stress symptomer og årsag

Jeg arbejder ud fra en holistisk behandlingsfilosofi, hvor der arbejdes med vores liv i en større kontekst. Dette gælder også for stress behandling. Her går man efter årsagen til stressen, og ikke efter at symptombehandle. Jeg arbejder selvfølgelig også effektivt med symptomerne, da disse kan være yderst hæmmende i ens hverdag, og paradoksalt nok fører til mere stress. Du får fysiske teknikker, som kan lindre stresssymptomerne når de opstår, så du kan komme igennem din stress behandling på effektiv vis.

Jeg er kropsterapeut uddannet ved Body-SDS i København, og har mange års erfaring med kropsterapi i forbindelse med stress behandling, og jeg kan også hjælpe dig, hvis det hele er blevet for meget.

Du kan læse mere om kropsterapi på hjemmesiden, hvor du også finder kontaktoplysningerne, så du kan høre mere om mulighederne for effektiv stress behandling med kropsterapi.

Få tid til stress kropsterapi

Kontakt Christianshus Kropsterapi, og hør mere om hvordan kropsterapi kan hjælpe dig, så du kan komme af med den stress som plager dig i hverdagen, og hæmmer dig i at leve det liv, som du gerne vil leve.

Stress har store konsekvenser. Både for den stressramte, men også for familie og andre pårørende, der også lider under konsekvenserne ved stress. Derfor bør du gøre noget ved det, hvis du oplever at stress hæmmer dig i hverdagen.

Alternativ behandling mod stress viser gode resultater

Undersøgelser viser, at størstedelen af klienter, som gennemgår et forløb med kropsterapi, oplever en markant forbedring af deres situation.

Jeg er medlem af brancheforeningen af alternative behandlere, hvilket er din garanti for kvalitet og ordentlighed, når du er på udkig efter en effektiv behandling af dine stresssymptomer. Jeg hjælper dig igennem dit forløb, så du igen kan få overskuddet til at leve dit liv, som du ønsker.

Kontakt Christanshus Kropsterapi i dag, så du selv kan opleve virkningen af kropsterapi.