STRESS

Vidste du at stress behandles bedst holistisk? Bestil tid til alternativ behandling i Hørsholm

Stress rammer hvert år tusindvis af danskere. Ja, mange læger taler ligefrem om, at det er en ny folkesygdom, der uden tvivl har rod i vores travle og forjagede livsstil. Både privat og i arbejdssammenhæng forventes det, at vi yder vores allerbedste og udviser overskud og positivitet. I den moderne verden vil vi ikke bare nøjes – tanken om det perfekte liv, bliver en utrættelig kamp, der til sidst kan ende i stress og depression. Stress skal tages alvorligt, det er vigtigt at turde lytte til sin krop og se sin egen livsstil efter i sømmene.

Føler du dig stresset? Jeg tilbyder en personlig tilpasset stress-behandling i Hørsholm, hvor du er i centrum. 

Lær at lytte til din krop – succesfuld stress-behandling i Hørsholm, nær Lyngby

Når man føler sig stresset, er kroppen i oprør og sender en række signaler, som man skal tage alvorligt. Det er derfor vigtigt, at du tager affære, når du føler, at det hele bliver for meget. Min behandling tager både udgangspunkt i det fysiske og det psykiske, jeg mener nemlig, at kroppens indre og ydre skal være i balance – kroppen er én samlet mekanisme, hvor det psykiske kan have stor indvirkning på det fysiske, og omvendt.

I min behandling har jeg en holistisk tilgang, hvor jeg har fokus på alle kroppens elementer. Jeg giver dig med andre ord en række redskaber, der giver dig en øget kontrol over din krop, og som på sigt vil give dig en følelse af mere selvværd og overskud i hverdagen.

Redskaber til at styre din stress – holistisk stress-behandling i Hørsholm og Lyngby

Hos mig er din stress-behandling en løbende proces, hvor jeg gennem samtaler og kropsterapeutiske behandlinger giver dig en række redskaber, der er nemme at inkorporere i din hverdag – og som er virkningsfulde i forhold til at holde stressen og de negative tanker på afstand.

Har du brug for en effektiv og alternativ stress-behandling i Hørsholm eller Lyngby?

Kontakt Christianshus Kropsterapi på Tlf.: 40 140 440 eller mail
per@christianshuskropsterapi.dk