MINDFULNESS

Vil du lære at sætte pris på det liv, du lever her og nu? Vil du lære at leve mere i nuet? Hvis du leder efter mindfulness i Hørsholm, tilbyder jeg personligt tilpassede programmer med fokus på din situation. Jeg går altså ikke til værks ud fra en bestemt og præfabrikeret model, men lytter i stedet til dig, og finder de passende redskaber frem. Med et forløb med mindfulness i Hørsholm, vil du hurtigt opleve et øget overskud og mere positivitet i din hverdag.

Helt overordnet set har mine mindfulness-forløb i Hørsholm som mål at få dig til at leve i nuet og sætte pris på det liv, du levet her og nu. På den måde vil du opleve en mindre stressende tilværelse, hvor du hele tiden er på jagt efter nye målsætninger og udmattende projekter.

Mindfulness i Hørsholm med udgangspunkt i dig

Med dig i centrum, kan vi komme nærmere en langtidsholdbar løsning, hvor du lærer at bruge en række redskaber, som du nemt kan indarbejde i dine hverdagsrutiner. Mit forløb med mindfulness indeholder flere forskellige elementer, og har hovedsageligt rod i personlig samtale, så jeg ved, hvor der præcist skal sættes ind.

Holistisk mindfulness-forløb i Nordsjælland

Jeg har et holistisk udgangspunkt i mine mindfulness-forløb i Hørsholm, hvilket vil sige, at jeg arbejder målrettet hen imod at skabe balance mellem krop og sind. Derudover benytter jeg mig i høj grad af kropsterapeutiske metoder, hvor jeg både har fokus på vejrtrækningsøvelser, tankemønstre, massage og en lang række andre redskaber, som du også vil kunne bruge hjemme hos dig selv.

Kontakt mig for mindfulness i Nordsjælland

Har du brug for mindfulness i Hørsholm, Nordsjælland? Hos Christianshus Kropsterapi har jeg skabt et trygt og afslappende miljø, hvor du roligt kan åbne dig op. Med ærlighed og dialog kan jeg sammensætte et program, der passer til netop din situation.

Nu er der kun tilbage at give mig et kald på +45 40 140 440 eller udfylde kontaktformularen her på siden, så vender jeg hurtigt tilbage til dig.