MUSKELSMERTER BEHANDLING

Slip af med muskelsmerter og få mere livsglæde

Måske tænker du umiddelbart: ”Kan jeg godt det?”. Ja, det kan du godt. Størstedelen af alle danskere oplever på et tidspunkt muskelsmerter. Ofte er det en naturlig følge af vores livsstil med stillesiddende arbejde eller ensformige bevægelser, der udføres om og om igen. Hvis du døjer med muskelsmerter – uanset om det er grundet stillesiddende arbejde, uvante bevægelser eller måske endda en betændelsestilstand – så er kropsterapi en god løsning for dig.

Hos Christianshus Kropsterapi kan du få alternativ behandling af muskelsmerter, der fokuserer på årsagen til dine smerter, ikke symptomerne. Når jeg møder mine klienter første gang, har mange af dem mere eller mindre affundet sig med smerterne og tror, at de er ganske naturlige. Heldigvis er der håb forude med hjælp fra kropsterapi.

 

Jeg havde problemer med især mit højre ben, balle og hofte i sådan en grad at jeg knap kunne gå. Allerede efter første behandling var alle smerter og jag næsten helt forsvundet, efter anden behandling var alt godt. Per stødte også på andre spændinger, talte om mulige årsager, det arbejder jeg videre med i de kommende behandlinger. Helt igennem en fantastisk oplevelse, anderledes på den gode måde. Vil klart anbefale behandling hos Christianshus Kropsterapi.

– Kvinde, 61 år

 

Kan kropsterapi behandle muskelsmerter?

Som udspring af vores livsstil, hvor alt skal gå hurtigt, og udfordringer løses på ingen tid, møder jeg ofte klienter, der overhører kroppens signaler. Det er nemlig ikke kun gentagende, ensformige bevægelser og overbelastninger, der kan føre til muskelsmerter. Ofte kan det også være overgangsalder, psykiske belastninger eller medicin, der fører til smerter i musklerne.

Med min holistiske tilgang får du alternativ behandling af muskelsmerter, der ikke fokuserer på symptombehandling, men derimod har fokus på at behandle årsagen. Der er derfor flere fordele ved at vælge kropsterapi til at behandle muskelsmerter:

> Ingen brug af medicin, der har risiko for bivirkninger

> En holistisk tilgang, der understøtter kroppens evne til at reparere sig selv

> Behandling omfatter både det fysiske og mentale aspekt

> Fokus på en varig effekt gennem årsagsbehandling, ikke symptombehandling

 

Behandling af muskelsmerter hos erfaren kropsterapeut

Hos Christianshus Kropsterapi hjælper jeg dig med at finde årsagen til dine muskelsmerter og opnå en øget bevidsthed om din krop, hvilket hjælper til at reducere eller fjerne dine muskelsmerter. Min behandling af dine muskelsmerter tager afsæt i behandlererfaring og en række forskellige kompetencer:

> Eksamineret kropsterapeut fra Body SDS København

> Mange års erfaring med alternativ behandling af muskelsmerter

> Medlem af de alternative behandleres brancheforening

> Stor brancheindsigt via NLP- samt coach- og terapeutuddannelser

Det helt centrale i min behandling med kropsterapi er, at jeg ønsker at hjælpe mennesker til et bedre og mere afbalanceret liv med større overskud og mere livsglæde. Det sker gennem inddragelse af både din fysiske og psykiske tilstand, der gensidigt påvirker hinanden.

 

Få mere at vide eller book tid til behandling af muskelsmerter

Med kropsterapi vil du få en behandling, der ikke blot er symptombehandling. Jeg har allerede mange glade kunder, der har oplevet kraftig reducering af deres muskelsmerter, eller at de helt forsvinder.

Du er altid velkommen til at kontakte mig ved at ringe på Tlf.: 40 140 440 eller skrive til per@christianshuskropsterapi.dk, hvis du vil høre mere om, hvordan kropsterapi kan hjælpe dig til et liv med færre eller ingen smerter. Du kan naturligvis også booke en tid, hvor vi kan diskutere dine udfordringer. Jeg glæder mig til at høre fra dig.