NAKKESMERTER BEHANDLING

TRÆT AF NAKKESMERTER? LAD OS HJÆLPE DIG AF MED DEM

Måske tænker du umiddelbart: ”Kan jeg godt det?”. Ja, det kan du godt.
Størstedelen af alle danskere oplever ganske ofte nakkesmerter og har mere eller mindre affundet sig med det, det er der slet ingen grund til, især når det kan behandles væk. Ofte er det en naturlig følge af vores livsstil med stillesiddende arbejde eller ensformige bevægelser. Hvis du døjer med problemer i nakkesmerteret – uanset årsag – så er kropsterapi en god løsning for dig.

Mere end 90% af Body-sds brugere oplever forbedring ved problemer i nakkesmerter.

Hos Christianshus Kropsterapi kan du få alternativ behandling af problemer, ubalancer og smerter, der fokuserer på årsagen til dine smerter, ikke symptomerne. Når jeg som kropsterapeut møder mine klienter første gang, har mange af dem mere eller mindre affundet sig med smerterne og tror, at de er ganske naturlige. Heldigvis er der håb forude med hjælp fra kropsterapi.

Jeg møder sjældent en klient, som ikke har udfordringer med nakkesmerter, vel sagtens en ”følgesvend” til vores livsstil. Behandling vil reducere og oftest helt fjerne smerterne.

Læs for eksempel her, hvordan Johan 31 år oplevede det:

Per har hjulpet mig med både ryg- og nakkeproblemer. Efter behandlinger og introduktion til øvelser, er mine rygproblemer ikke længere et problem i hverdagen, så dejligt. Han kan virkeligt tage fat og bearbejder de ting, der gør ondt, og samtidig giver professionelle råd med på vejen. Har øje for detaljer og guider en igennem behandlingen, så man slapper af. Jeg vil varmt anbefale Per og Christianshus Kropsterapi

Med min holistiske tilgang som kropsterapeut får du alternativ behandling af ubalancer og smerter, der ikke fokuserer på symptombehandling, men derimod har fokus på at behandle årsagen. Der er derfor flere fordele ved at vælge kropsterapi til at behandle problemer med nakkesmerteret:

  • Ingen brug af medicin, så ingen risici for bivirkninger
  • En holistisk tilgang, der understøtter kroppens evne til at reparere sig selv
  • Behandling omfatter både det fysiske og mentale aspekt
  • Fokus på en varig effekt gennem årsagsbehandling, ikke symptombehandling

Behandling af nakkesmerter hos erfaren kropsterapeut

Hos Christianshus Kropsterapi i Hørsholm hjælper jeg dig med at finde årsagen til dine problemer med nakkesmerteret og opnå en øget bevidsthed om din krop. Det hjælper til at reducere eller fjerne dine problemer og evt. smerter. Min behandling af dine problemer med nakkesmerteret tager afsæt i kropsterapeutisk behandlererfaring og en række forskellige kompetencer:

  • Eksamineret kropsterapeut fra Body SDS København
  • Mange års erfaring med alternativ behandling af nakkesmerteret
  • Medlem af de alternative behandleres brancheforening
  • Stor brancheindsigt via NLP- samt coach- og terapeutuddannelser
  • Tidligere håndboldspiller på divisionsniveau

Det helt centrale i min behandling med kropsterapi er, at jeg ønsker at hjælpe mennesker til et bedre og mere afbalanceret liv med større overskud og mere livsglæde. Det sker gennem inddragelse af både din fysiske og psykiske tilstand, der gensidigt påvirker hinanden.

Få mere at vide eller book tid til behandling af problemer med nakkesmerter

Med kropsterapi vil du få en behandling, der ikke blot er symptombehandling. Jeg har allerede mange glade kunder, der har oplevet kraftig reducering af deres problemer med f.eks. nakkesmerter eller at problemerne oftest er helt forsvundet.

Du er altid velkommen til at kontakte mig ved at ringe på 40 140 440 eller sende en mail til per@christianshuskropsterapi.dk, hvis du vil høre mere om, hvordan kropsterapi kan hjælpe dig til et liv med færre eller ingen smerter. Du kan naturligvis også booke en tid på hjemmesiden.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.