REIKI HEALING BEHANDLING

Foretrækker du blid og dyb healende behandling? Så skal du ha Reiki healing

Reiki er en helt særlig type healing, som med sin overførsel af livsenergi ikke alene går ind og arbejder med det fysiske og psykiske plan men også det spirituelle.

På baggrund af stor nysgerrighed for reiki healing har jeg taget en uddannelse, der gør mig i stand til at kanalisere energi fra mig selv og over til en modtager. Jeg tilbyder derfor reiki healing i min klinik i Hørsholm, og erfaring viser, at reiki healing fungerer godt som alternativ eller supplement til kropsterapi. Jeg oplever også selv stor effekt af healingen som et supplement til en body session.

Hvad er reiki healing?

Healing er noget, der sker i din krop. I en behandling vil det handle om at løsne op for blokerede områder og blødgøre disse områder, således at der opstår nyt liv.

Kærlighed og forståelse for dig selv er også centrale dele af behandlingen, og dette fokus giver tid til fordybelse – til gavn for din krop og sjæl.

Betydning og oprindelse

’Reiki’ betyder universel livsenergi, og ordet stammer fra det tibetanske ord ’Raku-kei’. Raku er den vertikale strøm af energi, mens kei betegner den horisontale strøm. Reiki healing har således sin oprindelse i den tibetanske buddhisme.

Raku-kei er kunsten og videnskaben for tibetansk selvudvikling, der går tusinder af år tilbage og har sin oprindelse i buddhistiske sutras (sutra er korte, let forståelige læresætninger på sanskrit). Reiki healing giver rensning både fysisk og psykisk, og giver dig samtidig ny harmonisk energi mellem din krop, dit sind og din ånd.

Historien bag reiki

Reiki er grundlagt af Mikao Usui (1865-1926), som var en japansk mand med interesse for, hvordan man kan bevare en sund krop og sind. Han havde et ønske om at give sin viden videre til andre, og dette er grunden til, at mange i dag kan få glæde af behandlingen.

Mikao var forstander og leder af den kristne skole ved Doshisah universitetet i byen Kyoto i Japan. Mikao var meget grundig i sin tilgang, hvilket betød, at han rejste en del til USA og Europa, lærte sig kinesisk, så han kunne finde mere viden i de kinesiske skrifter og derudover studerede han gamle indiske skrifter for at opnå større indsigt og mere viden.

I 1922 munder det ud i en meditationsperiode på Kurama bjerget uden for Tokyo, hvor Mikao fik en meget kraftfuld spirituel oplevelse. Mikao samlede sine oplevelser og indsigt i en enkel og let tilgængelig metode, som han kaldte Usuis – et system til naturlig healing.

Lige så enkel og let reiki healing er, lige så kraftfuld og stærk er den også. Dette gør, at reiki er verdenskendt i nærmest alle kulturer.

Kan jeg mærke noget?

Det er naturligvis meget individuelt, hvordan og hvad vi mærker. Måske mærker du noget fysisk, måske mærker du noget psykisk, måske du slet ikke mærker noget her og nu.

Du vil alligevel mærke, at noget er anderledes, end det plejer at være, og at forandringer til noget bedre opstår. Det er en oplevelse, der i høj grad er individuel, og dette gør det svært at give en fyldestgørende forklaring på, hvad der mærkes under og efter reiki healing. Det ultimative vil være at opleve og mærke på din egen krop.

Det gode ved reiki er, at energien søger hen, hvor du har brug for den. På denne måde understøtter og styrker reiki din healingsproces. Reiki kan ikke skade og er ikke manipulerende i sin rene, enkle form.

Reiki understøtter og beriger andre behandlinger som f.eks. medicinsk behandling, zoneterapi, akupressur, massage, fysioterapi, kiropraktik psykoterapi og ikke mindst Body-sds behandlinger. Reiki er desuden en stor hjælp, når jeg arbejder med mennesker der er syge, ældre eller døende samt til gravide og ved fødsler.

Sådan foregår en reiki behandling i klinikken i Hørsholm?

For dig, som er interesseret i reiki healing, er det både relevant og rart at vide, hvordan behandlingen helt praktisk foregår, når du kommer i min klinik i Hørsholm.

Jeg indleder en behandling med en samtale, hvor du kort beskriver det konkrete problem (og det er faktisk ikke nødvendigt at vide, hvad problematikken går ud på). Dernæst vil jeg bede dig om at lægge dig på briksen. Selve reiki healingen foregår fuldt påklædt, og du får et tæppe over dig.

Derefter lægger jeg mine hænder på udvalgte områder af din krop eller lige over din krop, og herfra begynder jeg at kanalisere livsenergi videre til dig.

Mange oplever en intens varme brede sig fra f.eks. hænderne. Det er energien, der kan mærkes. Du kan også opleve at se et stærkt hvidt lys.

Nærmest alle bliver meget afslappede, ja det sker faktisk, at nogle falder i søvn under behandlingen. Måske mærker du en prikkende fornemmelse – det er energien, der fordeler sig og arbejder i kroppen og søger derhen, hvor der er behov.

Energierne arbejder på alle 3 plan, dvs. fysiske, psykiske og åndelige plan. Du kan forvente, at en behandling varer ca. 1 time.

Reiki er også en udviklingsvej

Også i denne behandlingsform handler det om gennemstrømning, nærmere bestemt energigennemstrømning, som påvirker ens aura. Reiki healing betyder starten på en positiv spiral, hvor de positive ting bliver flere og flere, og dette giver ofte en følelse af lethed, mere dybde, mere intensitet, større rigdom og mere nærvær.

Reiki gør, at vi kommer derhen, hvor vi har mest behov for at være og fremskønner alle processer i denne udvikling. Reiki giver dig daglig glæde og taknemmelighed.

Kontakt Christianshus Kropsterapi på Tlf.: 40 140 440 eller mail
per@christianshuskropsterapi.dk