DER ER ALTID EN VEJ

christianshus-kropsterapi-portr-t-kopiJeg har et ønske om altid at sætte klienten af et bedre sted end der hvor de stod på og det lykkedes som regel.

 

Mit navn er Per Christensen. Jeg er kropsterapeut uddannet ved Body S|D|S, NLP Master- Coach- ID Life Coach og Meta Medicin Sundheds Coach. Og så er jeg medlem af Sammenslutningen af Alternative Behandlere (SAB).

Jeg har et specifikt ønske om at vise andre mennesker vejen til et bedre og mere afbalanceret liv. Jeg vil hjælpe andre mennesker, som jeg selv er blevet hjulpet takket være Kropsterapi.

For jeg er nemlig også tidligere håndboldspiller på divisionsplan. Og tidligere stressramt og tidligere gigtmedicin brugende. Fordi jeg ikke vidste at der var en anden vej. En vej uden medicin operation eller smerter.

I 2005 sad jeg hos lægen der fortalte mig at jeg havde slidgigt i mit knæ. Jeg blev tilbudt et nyt knæ. Det virkede så drastisk for mig, især fordi der var en masse komplikationer og risici forbundet med en sådan operation.

Jeg var træt af at sidde passivt på bænken, imens læger traf beslutninger om min krop. Så jeg valgte at sige fra og finde et alternativ. Det alternativ har jeg aldrig fortrudt.

Kropsterapi er et behandlings- såvel som et træningssystem, udarbejdet til at hjælpe din krop til bedring. Behandlingsdelen som er mit fokus, inkluderer seks til syv forskellige teknikker. Blandt andet en speciel form for massage, der arbejder med kroppen i pulserende bevægelser. Det er fysioterapi og ledfrigørelse. Jeg arbejder med flere led ad gangen, som først er varmet op.

Men kropsterapi hos Christianshus Kropsterapi er ikke en behandlingsform man kan møde passivt op til. Min behandling handler om formål. At skabe et sundere, stærkere og mere helstøbt menneske. Det er en 360 graders tilgang, der inkluderer psyken i lige så høj grad som kroppen.

Når din krop protesterer med gigt i knæet, en frossen skulder, mavesår eller allergi er det dit signal til at begynde at se på årsagen. Til at arbejde med din psyke såvel som din krops symptomer. Dette er essensen af mine behandlingsmetoder At give dig en behandling der inkluderer hele dig og slippe af med ”det gamle snask” som jeg plejer at sige, når din psyke giver udslag i fysiske skavanker.

Kropsterapi handler om at tage ansvar for din egen krop og dit eget velbefindende for dermed at komme i balance.

Alle sagde at man ikke kan gendanne brusk. Men jeg er eksemplet på hvad kropsterapi kan føre til. Nuvel, jeg spiller ikke håndbold længere, men jeg er smertelindret og har ikke brug for medicin. Jeg dyrker yoga og jeg har det godt i min krop. Jeg er behandler og jeg står bag det jeg laver, for jeg er mit eget gode eksempel. Jeg glæder mig til at vise dig vejen til en balanceret krop og sind.

Kontakt Christianshus Kropsterapi på Tlf.: 40 140 440 eller mail
per@christianshuskropsterapi.dk

Velkommen hos Christianshus Kropsterapi

Per Christensen