EKSEM BEHANDLING

FÅ BUGT MED DIN EKSEM

Der findes flere forskellige slags eksem, som oftest behandles med medikamenter, som ofte kun har ringe effekt, det er igen symptombehandling og ikke årsagsbehandling.

Eksem er en kløende irritation, du kan have overalt på kroppen, eksem kan komme til udtryk som rødme, blæredannelse, afskalning, hævelser og revner, og det skønnes, at op til 10% af den danske befolkning bliver udsat for det alene på hænderne. Eksem kan hidrøre endogene (indefra) faktorer og som eksogene (udefra) påvirkninger.

De forskellige typer af eksem kan med fordel bearbejdes psykisk og følelsesmæssigt som et underliggende traume, og derved bliver ”kæden” af traumer opløst.

Din krop husker, hvad de(t) oprindelige traume er, så opgaven bliver at støtte og inspirere dig. Det er derfor reelt muligt at blive helt fri for eksem.

Jeg har god erfaring med behandling af eksem og vil altid gennemgå og behandle hele din krop, løsne spændinger inklusive spændinger i maveregionen og i dit tarmsystem, og ja dit åndedræt spiller en stor rolle og skal med i behandlingen.

Og skal der ekstra fokus på udrensning, kan du læse mere her (Spise Sig Rask).

EKSEM BEHANDLING MED FOKUS PÅ VARIGE LØSNINGER

Når jeg møder klienter, der døjer med en eksem, stiller de mig ofte spørgsmål som disse:

Hvad er eksem?

Hvorfor får man eksem?

Hvad gør man ved eksem?

Der kan være mange årsager til eksem, der findes flere forskellige slags eksem, og typen kan afhænge af, hvad der har udløst reaktionen.

F.eks. kan allergisk kontakteksem udløses af et stof (allergen som metaller, plaster, parfume), irritativ kontakteksem kan udløses af lokalirriterende eller toksiske påvirkninger (som vand og sæbe, opvaskemiddel, kemikalier, fødevarer).

Er der tale om skæleksem, kan det udløses af overvækst af gærsvampe og den formodede årsag er overvækst af en naturligt forekommende hudsvamp.

Staseeksem opstår typisk hos ældre kvinder, og årsagen skal findes i et dårligt blodomløb og tynd hud.

Atopisk dermatitis eksem kan være arvelig, udvikles ofte i børnealderen, hvor udslæt ofte ses på albuer, hals, kinder, knæ.

Og der er helt berettigede psykosomatiske faktorer, der udløser en eller anden form for eksem, det er måske nok den største gruppe.

Det ses ganske ofte, at mere grundlæggende årsager til eksem skal findes i vores liv, livsstil og følelsesmæssige verden. Vi finder typisk frem til kerneårsagen i fællesskab – kropsterapi er nemlig også et samarbejde med fokus på dig.

Med kropsterapi som behandling af eksem skræddersyer jeg en effektiv kombination af kropsterapeutiske behandlinger. Min holistiske behandling tager udgangspunkt i kroppen som en helhed, så vi finder og behandler årsagen frem for kun at behandle dine symptomer. Du kan besøge mig i Hørsholm. Det er én af flere fordele ved kropsterapi:

Ingen brug af medicin og ingen ærgerlige bivirkninger

Den holistiske tilgang understøtter kroppens evne til at reparere sig selv

Kropsterapien omfatter både behandling og forebyggelse af eksem

Fokus på en varig effekt, dvs. på årsagsbehandling, ikke symptombehandling

FÅ BEHANDLET DIN EKSEM AF ERFAREN KROPSTERAPEUT

Søger du en alternativ behandling af eksem, er kropsterapi både sikkert, behageligt og effektivt. Hos Christianshus Kropsterapi behandler og forebygger jeg eksem, så varigheden af dine géner afkortes eller helt fjernes. Min behandling tager afsæt i erfaring, viden og faglige kompetencer:

Uddannet kropsterapeut fra Body SDS København

Mange års erfaring med alternativ behandling af eksem

Medlem af de alternative behandleres brancheforening

Bredt spektrum af kompetencer gennem NLP- samt coach- og terapeutuddannelser

Med behandling hos Christianshus Kropsterapi får du de bedste forudsætninger for et sundere, stærkere og mere helt menneske. Og dét er vejen til et liv med færre smerter og større livsglæde.

FÅ MERE AT VIDE ELLER BOOK EN TID

Døjer du med géner fra eksem, er kropsterapi en oplagt løsning. Jeg har hjulpet mange klienter med at mindske eller fjerne deres géner, f.eks. i forbindelse med eksem, og derfor kan jeg også hjælpe dig.

Hvis du vil høre mere om, hvordan kropsterapi kan hjælpe dig til et liv uden eksem, er du velkommen til at kontakte mig. Ring på Tlf.: 40 140 440, skriv til
per@christianshuskropsterapi.dk eller book tid til behandling i min klinik i Hørsholm via hjemmesiden. Jeg glæder mig til at høre fra dig.