ALTERNATIV BEHANDLING AF DEPRESSION

Kropsterapi er effektiv behandling af depression

Energiløshed, søvnforstyrrelser, koncentrationsbesvær, selvbebrejdelser og tvangstanker. Depression kommer i mange afskygninger. Nogle mennesker rammes umenneskeligt hårdt, mens andre slipper lettere. Det er vanskeligt at tage en depression i opløbet, da mange ikke er klar over, at de er ved at udvikle en depression.

Hos Per Christensen i Christianshus Kropsterapi får du alternativ behandling af depression. Ved hjælp af kropsterapi, der har en holistisk tilgang og omfatter flere effektive behandlingsformer til behandling mod depression, såvel som angst og stress, fokuserer jeg på årsagsbehandling, ikke symptombehandling.

Kropsterapi er derfor utrolig godt som hjælp mod depression og kan derfor reducere eller fjerne din depression, så du får øget livsglæde og overskud.

 

Jeg har været i behandling hos Per for stress og smerter i krop og sjæl. Jeg mærkede hurtigt, at min krop begyndte at slappe af og give slip på spændinger. Jeg fik mere ro og lethed indeni. Udover den fysiske del er Per utrolig behagelig, forstående og motiverende at tale med. Både i forhold til konkrete tips og i forhold til at se tingene fra en ny vinkel. Man mærker, at han deler ud af en masse videnog egne erfaringer. Tak for behandlingerne så vidt!

– Kvinde, 34 år

 

Få effektiv behandling af depression uden medicin

Alternativ behandling af depression gennem kropsterapi handler om at skabe bedre livskvalitet og forandring indefra og ud – din krop er nemlig én samlet enhed, hvor både det fysiske og psykiske skal fungere sammen.

Ved hjælp af pulserende massage, åndedrætsøvelser og en række andre behandlingsteknikker fungerer kropsterapi effektivt som alternativ behandling af depression uden medicin. Og det er der faktisk mange grunde til:

> Du får behandling uden medicin med kedelige bivirkninger
> Behandlingen skræddersyes til din situation og dit behov
> Jeg har fokus på årsagsbehandling, ikke symptombehandling
> Omfatter mentalt aspekt gennem samtaler og terapi
> Rummer fysisk aspekt med massage, vejrtrækningsøvelser og andre teknikker

Behandling mod depression vil være en proces, hvor jeg lokaliserer fysiske og psykiske blokeringer i din krop, som ligger til grund for din mentale tilstand. Gennem samtaler og kropsterapeutiske behandlinger får du samtidig en række redskaber, der giver øget kontrol over din krop, så du nemmere kan holde de negative tanker på afstand og få mere overskud i hverdagen.

Kropsterapi er altså en effektiv hjælp mod depression, som du kan få glæde af i din dagligdag.

 

Få hjælp mod depression hos dygtig kropsterapeut

Som kropsterapeut uddannet ved Body-SDS og flere års erfaring fra min klinik i Hørsholm har jeg en holistisk tilgang til kroppen og stor tiltro til dens evne til at hele sig selv.

Min erfaring og faglige kompetencer er blot nogle af grundene til, at du kan få alternativ behandling mod depression med positiv effekt. Følgende er nogle af grundene til, at jeg har mange glade klienter i min klinik, Christianshus Kropsterapi:

> Jeg er uddannet som kropsterapeut hos Body SDS København
> Jeg er medlem i brancheforeningen for alternative behandlere
> Jeg har stort branchekendskab fra NLP- og coach-/terapeutuddannelser
> Jeg har flere års erfaring med alternativ behandling af depression

Hos Christianshus Kropsterapi får du alternativ behandling mod depression, der fokuserer på dig og din situation, hvad end du har en mild eller svær depression. Som erfaren kropsterapeut ved jeg nemlig, hvor vigtigt det er skræddersy behandling af depression til den enkeltes behov for at skabe de bedste resultater.

Kontakt mig på Tlf.: 40 140 440 eller per@christianshuskropsterapi.dk, hvis du ønsker at høre mere om kropsterapi som alternativ behandling af depression. Du kan selvfølgelig også booke tid til behandling i min klinik i Hørsholm.

Med min hjælp og effekten ved kropsterapi kan du få hjælp mod depression og dermed et liv med større glæde og overskud.

Der er mange forskellige grader af depression, men fælles for dem alle er, at du ikke er tjent med at leve et liv i depressionens skygge. Kropsterapi er en holistisk behandlingsform, som arbejder hen imod harmoni mellem ens fysiske og psykiske helbred, og på denne måde kan kropsterapi hjælpe på en lang række lidelser, såsom depression, stress, angst eller andre tilstande, som røver vores livskvalitet.

Hos Christianshus Kropsterapi finder man Per Christensen, der er uddannet kropsterapeut, og som har mange års erfaring med effektiv behandling af depression. Per kan hjælpe dig med at få livsglæden tilbage, så du igen kan leve et aktivt liv med dem, som du holder af.

Behandling af depression

Depressioner kommer i mange afskygninger, og er kendetegnet ved symptomer som manglende energi, koncentrationsbesvær, nedtrykthed og følelsen af, at det hele kan være lige meget. Ofte oplever man søvnbesvær, hvor tankerne kører rundt i timevis, og gør det umuligt at falde i søvn, og så kan det være umenneskelig hårdt at skulle tvinge sig selv ud af sengen, når vækkeuret ringer. Derfor glider dagene også sammen, og det bliver kun vanskeligere at behandle en depression jo længere tid der går før, at man kommer i gang med effektiv depression behandling.

Per arbejder effektivt med at fjerne årsagerne til depressionen, og har i sit arbejde som kropsterapeut lang erfaring med behandlingsforløb, som retter sig til dem, der lider af depression, angst, stress og andre lidelse i denne kategori, og kan derfor hjælpe dig effektivt ud af din depression, så du kan få livsglæden- og kvaliteten tilbage igen.

Kropsterapi er en alternativ form for depression behandling, der ser krop og sind, som værende én samlet organisme. Dette gælder også i behandlingen af depression, som ellers ofte behandles ved brug af medicin, som skal regulere hjernens udskillelse af signalstoffer, da ubalance her kan være årsag til depression.

Der kan dog være mange årsager til denne ubalance, og disse årsager kan også findes i kroppen.

Kropsterapi er en holistisk depression behandling, hvor der både arbejdes med de fysiske og de psykiske årsager til depressionen, så der igen kan opnås balance i de signalstoffer, som spiller en stor rolle for vores fysiske og psykiske velbefindende.

Kropsterapi er en effektiv depression behandling, hvor der både arbejdes med kroppen og med psyken. Her er ikke tale om en terapiform, som tillader passiv deltagelse, men hvis du er indstillet på at gøre en aktiv indsat, har kropsterapi vist rigtig gode resultater, og kan også hjælpe dig, så du slipper ud af depressionens klør uden brug af medicin, som ofte har en række uheldige bivirkninger.

Du får en række fysiske øvelser, som er målrettet lige netop dit behov, og disse øvelser har til formål at behandle kroppen, så den igen kommer i balance. Udover det fysiske aspekt, så arbejdes der også med de mentale udfordringer, som man oplever, når man er blevet ramt af en depression. Her er tale om et forløb, hvor du og Per arbejder tæt sammen, så i sammen får fundet frem til depressionens årsager, og kan starte en effektiv behandling af disse. Hos Christianshus Kropsterapi får du behandlet årsagerne til din depression og ikke bare symptomerne på den. Mange oplever desværre tilbagefald, og bliver ramt af depressioner gentagende gange i løbet af deres liv, hvilket ikke ses så ofte, når man anvender kropsterapi til depression behandling, da der her arbejdes effektiv med de årsager, som førte til tilstanden af depression i første omgang.

Kropsterapi som behandling for depression

Kropsterapi er en holistisk behandlingsform, som rummer både mentale og fysiske aspekter. Hos Christianshus Kropsterapi skræddersyer vi et forløb, som er tilpasset lige netop dit behov for depression behandling. Dette forløb indeholder terapi og samtaler, som skal løse de mentale udfordringer, som en depression forårsager. Her arbejder vi med stress, angst eller traumer, som kan være årsagen til at depression opstår i første omgang.

Sideløbende med det mentale arbejde, indeholder forløbet også fysiske øvelser, som modarbejder ubalance i kroppen. Her arbejdes der med en række fysiske øvelser som massageteknikker og åndedrætsøvelser.

Per er kropsterapeut uddannet ved Body-SDS, og har lang erfaring med klienter, som lider af depression, stress eller angst. Per kan også hjælpe dig, så tag kontakt i dag, og hør mere om de mange muligheder, som man har med kropsterapi.

Alternativ behandling af depression, som viser resultater

Vi har set gode resultater af kropsterapi, hvor deprimerede opnår varig lindring af deres tilstand, når der arbejdes med et holistisk perspektiv, som sigter efter at skabe balance mellem krop og sind. Undersøgelser foretaget blandt brugere af kropsterapi, som led af angst og stress viser, at over 85% oplever varige forandringer, og det er endda uden brug af medicin.

Kontakt Christianshus Kropsterapi i dag, og hør mere om mulighederne for depression behandling med kropsterapi, som kan få dig effektivt ud af depressionens klør.

Kontakt Christianshus Kropsterapi i dag, så vi sammen kan tilrettelægge den strategi, som vil være den rigtige for dig. Per tager altid udgangspunkt i din situation, og udvælger de værktøjer, som har vist sig at have en effekt i ved lignende tilfælde.

Der er gode muligheder for behandling med varig effekt, når man benytter sig af kropsterapi.

Per er desuden medlem af de alternative behandleres brancheforening, hvilket er din garanti for kvalitet og ordentlighed, når du er på udkig efter alternative behandlingsmuligheder for nogle af de mange lidelser, som moderne mennesker døjer med.