ALTERNATIV BEHANDLING AF DEPRESSION

Kropsterapi er effektiv behandling af depression

Energiløshed, søvnforstyrrelser, koncentrationsbesvær, selvbebrejdelser og tvangstanker. Depression kommer i mange afskygninger. Nogle mennesker rammes umenneskeligt hårdt, mens andre slipper lettere. Det er vanskeligt at tage en depression i opløbet, da mange ikke er klar over, at de er ved at udvikle en depression.

Hos Per Christensen i Christianshus Kropsterapi får du alternativ behandling af depression. Ved hjælp af kropsterapi, der har en holistisk tilgang og omfatter flere effektive behandlingsformer til behandling mod depression, såvel som angst og stress, fokuserer jeg på årsagsbehandling, ikke symptombehandling.

Kropsterapi er derfor utrolig godt som hjælp mod depression og kan derfor reducere eller fjerne din depression, så du får øget livsglæde og overskud.

 

Jeg har været i behandling hos Per for stress og smerter i krop og sjæl. Jeg mærkede hurtigt, at min krop begyndte at slappe af og give slip på spændinger. Jeg fik mere ro og lethed indeni. Udover den fysiske del er Per utrolig behagelig, forstående og motiverende at tale med. Både i forhold til konkrete tips og i forhold til at se tingene fra en ny vinkel. Man mærker, at han deler ud af en masse videnog egne erfaringer. Tak for behandlingerne så vidt!

– Kvinde, 34 år

 

Få effektiv behandling af depression uden medicin

Alternativ behandling af depression gennem kropsterapi handler om at skabe bedre livskvalitet og forandring indefra og ud – din krop er nemlig én samlet enhed, hvor både det fysiske og psykiske skal fungere sammen.

Ved hjælp af pulserende massage, åndedrætsøvelser og en række andre behandlingsteknikker fungerer kropsterapi effektivt som alternativ behandling af depression uden medicin. Og det er der faktisk mange grunde til:

> Du får behandling uden medicin med kedelige bivirkninger
> Behandlingen skræddersyes til din situation og dit behov
> Jeg har fokus på årsagsbehandling, ikke symptombehandling
> Omfatter mentalt aspekt gennem samtaler og terapi
> Rummer fysisk aspekt med massage, vejrtrækningsøvelser og andre teknikker

Behandling mod depression vil være en proces, hvor jeg lokaliserer fysiske og psykiske blokeringer i din krop, som ligger til grund for din mentale tilstand. Gennem samtaler og kropsterapeutiske behandlinger får du samtidig en række redskaber, der giver øget kontrol over din krop, så du nemmere kan holde de negative tanker på afstand og få mere overskud i hverdagen.

Kropsterapi er altså en effektiv hjælp mod depression, som du kan få glæde af i din dagligdag.

 

Få hjælp mod depression hos dygtig kropsterapeut

Som uddannet Body SDS-kropsterapeut og flere års erfaring fra min klinik i Hørsholm har jeg en holistisk tilgang til kroppen og stor tiltro til dens evne til at hele sig selv.

Min erfaring og faglige kompetencer er blot nogle af grundene til, at du kan få alternativ behandling mod depression med positiv effekt. Følgende er nogle af grundene til, at jeg har mange glade klienter i min klinik, Christianshus Kropsterapi:

> Jeg er uddannet som kropsterapeut hos Body SDS København
> Jeg er medlem i brancheforeningen for alternative behandlere
> Jeg har stort branchekendskab fra NLP- og coach-/terapeutuddannelser
> Jeg har flere års erfaring med alternativ behandling af depression

 

Book tid til alternativ behandling mod depression

Hos Christianshus Kropsterapi får du alternativ behandling mod depression, der fokuserer på dig og din situation, hvad end du har en mild eller svær depression. Som erfaren kropsterapeut ved jeg nemlig, hvor vigtigt det er skræddersy behandling af depression til den enkeltes behov for at skabe de bedste resultater.

Kontakt mig på Tlf.: 40 140 440 eller per@christianshuskropsterapi.dk, hvis du ønsker at høre mere om kropsterapi som alternativ behandling af depression. Du kan selvfølgelig også booke tid til behandling i min klinik i Hørsholm.

Med min hjælp og effekten ved kropsterapi kan du få hjælp mod depression og dermed et liv med større glæde og overskud.