DEPRESSION

Når din krop protesterer, er det dit signal til at se på årsagen. – Per Christensen

Har dine triste følelser og tanker taget overhånd? prøv alternativ behandling hos os i Hørsholm

Energiløshed, søvnforstyrrelser, koncentrationsbesvær, selvbebrejdelser og tvangstanker. Depression kommer i mange afskygninger. Nogle mennesker rammes umenneskeligt hårdt, mens andre slipper lettere.

Det er vanskeligt at tage en depression i opløbet, da mange ikke er klar over, at de er ved at udvikle en depression. Gennem kropsterapi, en alternativ behandling mod depression, kan jeg hjælpe dig på vej videre i livet ved at reducere eller opløse din depression.

Kropsterapi hos Christianshus Kropsterapi i Hørsholm handler om at skabe bedre livskvalitet og forandring indefra og ud igennem pulserende massage, åndedrætsøvelser og en række øvrige behandlingsteknikker.

Ondt i livet – få alternativ behandling mod depression i Hørsholm

Alle kan have tunge dage. Vi kan alle have en dårlig dag, være triste og modløse. Det er helt normalt. Men det er vigtigt at række en hånd ud, hvis de triste følelser og tanker tager overhånd. Særligt i perioder, hvor du oplever tab, dødsfald eller andre livskriser kan følelsen af savn og meningsløshed være overvældende og slå selv den bedste ud af kurs.

Depression behandling – Nordsjælland

Uagtet, hvor hårdt det kan være at komme igennem sorg og kriser, er det en del af livet. Vi kan ikke undgå det. Ved at acceptere og anerkende, at du har det mentalt dårligt, er du allerede et skridt på vej i den rigtige retning.  Gennem alternativ behandling mod depression hos Christianshus Kropsterapi i Hørsholm, lokaliserer jeg fysiske og psykiske blokeringer i din krop, som ligger til grund for din mentale tilstand.

Depression, stress og angst er beslægtede størrelser og alligevel helt forskellige. Lider du af angst? Læs mere om behandling af angst her!

Depression behandling nær Birkerød

Gennem depression behandling nær Birkerød hjælper jeg dig med at tage ansvar for din krop og eget velbefindende. Din glæde og velbefindende afhænger af dig selv.

Kontakt Christianshus Kropsterapi på Tlf.: 40 140 440 eller mail
per@christianshuskropsterapi.dk