ALTERNATIV BEHANDLING AF ALLERGI

Vil du leve et liv uden allergigéner?

Mange danskere lider af allergier, der gør livet mere udfordrende. Desværre tyer mange til hurtige akutløsninger, som blot lindrer i en kortvarig periode, hvorefter génerne viser sig igen.

Lider du af allergi er der heldigvis håb forude. Og løsningen er ikke at fylde din krop med medicin og andre midler mod allergi, som for det første kun er symptombehandling, men heller ikke er sundt for kroppen.

Løsningen, der hjælper dig med at blive fri for allergi, er derimod alternativ behandling af årsagen til din allergi.

 

Allerede efter første behandling mærkede jeg en tydelig forandring og bedring. Jeg har haft allergi så længe, jeg kan huske og troede, jeg skulle leve med det. Men efter yderligere behandlinger var allergien forsvundet. Det havde jeg aldrig troet kunne ske og nu uden medicin.

– Mand, 48 år

 

Er alternativ behandling af allergi for mig?

Hos Christianshus Kropsterapi i Hørsholm får du alternativ behandling mod allergi. Jeg arbejder nemlig med kropsterapi, dvs. kroppens evne til at reparere sig selv, så du får færre géner eller helt slipper af med allergien uden medicin, der giver risiko for bivirkninger. Fordelene ved alternativ behandling af allergi er mange, f.eks. disse:

> Jeg fokuserer på årsager, ikke symptomer – altså varige, langsigtede løsninger

> Jeg gør brug af kroppens naturlige evne til at reparere sig selv

> Jeg bruger ikke medicin, så du undgår risikoen for bivirkninger

Det er stort set umuligt at undgå at blive udsat for de ting, som udløser din allergiske reaktion. Derfor giver det god mening at behandle årsagen til din allergi frem for kun at fokusere på behandling af symptomerne.

 

Hvorfor vælge Christianshus Kropsterapi?

Hvis du overvejer alternativ behandling mod allergi, bør du naturligvis vælge en kompetent behandler, der har erfaring med allergibehandling. For det er ikke alle, der kan skabe positive resultater.

Det helt centrale omdrejningspunkt i min måde at arbejde med allergibehandling er et fokus på årsagsbehandling, ikke symptombehandling. Netop derfor er det vigtigt med en mere holistisk tilgang, der også omfatter din krops tilstand og din måde at leve på. Der er flere grunde til, at jeg kan hjælpe dig med behandling af allergi:

> Uddannet kropsterapeut ved Body SDS København

> Medlem af brancheforeningen for alternative behandlere

> Stor indsigt i branchen via NLP- samt coach- og terapeutuddannelser

> Flere års erfaring med allergibehandling

> Mange positive resultater med at reducere og fjerne allergier

 

Få en snak om din situation eller book en tid

Hvis du vil være fri for allergi, så er hjælpen nær. Jeg har god erfaring med at reducere og endda helt fjerne allergi hos klienter, som ellers har lidt af det i flere år – helt uden brug af medicin.

Er du stadig i tvivl, om alternativ behandling af allergi er den rette løsning for dig, så fortæller jeg gerne mere om mine behandlingsmetoder og kropsterapiens mange positive effekter på allergibehandling.

Det første skridt mod et liv med færre allergigéner og større livsglæde er ikke langt væk – du skal blot ringe til mig på Tlf.: 40 140 440 eller sende en mail til per@christianshuskropsterapi.dk.