PRÆSTATIONSANGST BEHANDLING

Lider du af præstationsangst?

Går klappen ned, hver gang du skal fremlægge en præsentation på arbejdet eller i skolen, eller når du skal til eksamen – uanset hvor dygtig du er, og hvor godt du har styr på materialet?

Kropsterapi giver dig mod til at udvikle dine egne ressourcer og er med til lade dig fungere på trods af angst. Terapiformen tillader dig at miste fodfæstet for en stund, uden at du mister dig selv. Kort sagt er kropsterapi med til at inspirere dig til at turde, når du skal og er derfor meget velegnet som præstationsangst behandling.

Effektiv præstationsangst behandling med kropsterapi

Præstationsangst er kendetegnet ved en række klassiske symptomer. Åndedrættet er meget overfladisk, og musklerne, du trækker vejret med, bliver spændte. Opmærksomheden på omdrejningspunktet forsvinder og bliver i stedet rettet mod bekymringer og angst for at føle sig eksponeret og malplaceret. Tankerne flyver rundt, og kroppen fortæller dig, at situationen er forbundet med stor fare, selvom det for det meste ikke er tilfældet.

En Body-session er en effektiv præstationsangst behandling, som kan hjælpe med at skabe ro i kroppen ved at afspænde den. Når jeg arbejder med præstationsangst, fokuserer jeg på at afspænde kroppen, at lære dig korrekt åndedræts-teknik og at løsne din krop. Alt efter behov indebærer en præstationsangst behandling ofte også samtaleterapi.

Kom af med din præstationsangst

Kropsterapi består af en række velafprøvede teknikker og metoder, som har hjulpet mange mennesker til at ændre deres liv til det bedre. Ikke desto mindre fokuserer jeg altid på det enkelte tilfælde, når jeg arbejder med klienter. Hvis du for eksempel lider af præstationsangst, vil en behandling altid tage udgangspunkt i dit specifikke tilfælde med fokus på at løsne op for de blokeringer, som kan ligge til grund for din angst.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig igennem kropsterapi – akkurat som jeg selv er blevet hjulpet.

Kontakt Christianshus Kropsterapi på Tlf.: 40 140 440 eller mail
per@christianshuskropsterapi.dk