Alternativ behandling Hørsholm

Mit navn er Per Christensen. Hos Christianshus Kropsterapi tilbyder jeg  – et omsorgsfuldt alternativ til de behandlingsmetoder, som man ellers finder i Hørsholm og andre steder i Danmark.

 

 

 

 

Hvor mange behandlingsmetoder fokuserer på symptombehandling, arbejder jeg med selve problemstillingen som kropsterapeut, dvs. behandling af årsager. Protesterer kroppen eller psyken, må man kigge på årsagen. Det er mit mantra i mit arbejde med alternative behandlingsformer.

Christianshus Kropsterapi tilbyder alternativ behandling i Hørsholm til alle, der enten døjer med f.eks. muskelspændinger, eller som føler sig mentalt fastlåst. Som kropsterapeut er min tilgang Body sds, hvilket er en holistisk behandlingsform, der fokuserer på dit sind og din krop som en helhed. Psykiske behandlingsområder kan f.eks. være traumer, mangel på selvværd, stress, angst eller depression. Fysiske behandlinger kan omhandle alt fra stillesiddende arbejde til sportsskader.

Alternativ behandling i Hørsholm – formålet med kropsterapi

Kropsterapi (Body sds) er en holistisk alternativ behandling, der både tager din krop, din psyke og deres samspil alvorligt. Som uddannet kropsterapeut med mange års erfaring kan jeg blandt andet hjælpe med at:

 • Løsne op for musklernes spændinger
 • Justere skævhederne i din krop
 • Afstresse nervesystemet med pulserende massage og åndedrætsøvelser
 • Være til stede med din krop
 • Få kontakt til dit følelsesliv. Undertrykte følelser kan manifistere sig som muskelspændinger og ledsmerter.
 • Opnå smidighed i både krop og sind
 • Generere velvære og overskud 
 • Forøge din følelse af livslyst, selvtillid og selvværd
 • Restituere i forbindelse med sportsskader
 • Løfte dig fra en følelse af udbrændthed
 • Øge dine mentale præstationer og koncentration
 • Få konkrete værktøjer til at komme af med angst og depression

Styrk dit helbred – alternativ behandling og kropsterapi i Hørsholm

Kropsterapi er også til dig, der ønsker en bedre og sundere hverdag. Til dig som vil opnå en bedre kontakt til dig selv, og som vil fokusere på din personlige udvikling. Kort sagt er min alternative behandling i Hørsholm til alle, der vil forbedre sig selv – både professionelt og privat. Til dig der ønsker at forebygge motoriske udfordringer – og helt generelt til dig der er plaget i krop og/eller sind.

Hvad kan jeg opnå med en alternativ behandling i Hørsholm?

Ligesom min tilgang er resultatet også individuelt, men overordnet vil du opleve et bedre velvære efter et besøg hos en kropsterapeut. Dit mentale overskud vil vokse, og din krop vil blive sundere og lettere.

Vi finder dine gemte ressourcer og forløser dem til både din krop og dit sind. Og ved vedvarende behandling vil du opleve en lettere tilgang, når du f.eks. skal håndtere stressede situationer. Du bliver klædt på til at gribe dit liv med hele dig.

Søger du Body sds og alternativ behandling i Hørsholm?
Kontakt Christianshus Kropsterapi på Tlf.: 40 140 440 eller mail
per@christianshuskropsterapi.dk og få hjælp af en erfaren kropsterapeut med mange glade klienter.

Book tid online

Velkommen hos Christianshus Kropsterapi

Per Christensen