ALTERNATIV BEHANDLING AF HÆLSPORER

Slip for smerter med alternativ behandling af hælsporer

Døjer du med en hælspore, kender du sikkert alt til de stikkende smerter, der kan vise sig ved selv de mindste bevægelser. Derfor oplever mange også, at det hæmmer dem i deres hverdag. Men løsningen på dine problemer kan være ligetil – og helt uden brug af medicin eller i værste fald operation.

Hos Christianshus Kropsterapi kan du få alternativ behandling af hælsporer ved hjælp af kropsterapi. Det er en behagelig og effektiv behandlingsform, der kan afkorte varigheden af smerterne, som i værste fald kan strække sig over flere år. Uanset hvor meget du døjer med hælsporer, kan kropsterapi mindske eller helt fjerne dine géner, så du igen kan få en aktiv hverdag uden smerter og frustrationer.

 

Har modtaget behandlinger på mit arbejde, hvor Per arbejder som behandler/massør. Igennem de korte behandlinger på arbejdet – var jeg så tilfreds, at jeg også besluttede mig for at opsøge Per’s praksis, Christianshus Kropsterapi. Jeg har aldrig fortrudt en behandling, og er altid gået hjem med væsentligt mindre anspændthed i både krop og sind. De varmeste anbefalinger herfra.

– Johnny Andersen

 

Hælsporer – behandling med fokus på varige løsninger

Når jeg møder klienter, der døjer med en hælspore, stiller de mig ofte spørgsmål som disse:

> Hvad er en hælspore?

> Hvorfor får man hælspore?

> Hvad gør man ved hælspore?

Når du oplever smerter i forbindelse med din hælspore, skyldes det overbelastning og irritation af seneflader under fodsålen. Det kan skyldes en fejlstilling i foden, forkert fodtøj, øget belastning af foden eller en kombination. Men der er ofte også mere grundlæggende årsager til hælsporer, som skal findes i vores liv, livsstil og følelsesmæssige verden. Vi finder typisk frem til kerneårsagen i fællesskab – kropsterapi er nemlig også et samarbejde med fokus på dig.

Med kropsterapi som behandling af hælsporer skræddersyer jeg en effektiv kombination af kropsterapeutiske behandlinger, bl.a. udstrækning, massage og øvelser. Min holistiske behandling tager udgangspunkt i kroppen som en helhed, så vi finder og behandler årsagen frem for kun at behandle dine symptomer. Det er én af flere fordele ved kropsterapi:

> Ingen brug af medicin og ingen ærgerlige bivirkninger

> Den holistiske tilgang understøtter kroppens evne til at reparere sig selv

> Kropsterapien omfatter både behandling og forebyggelse af hælsporer

> Fokus på en varig effekt, dvs. på årsagsbehandling, ikke symptombehandling

 

Få hælsporebehandling af erfaren kropsterapeut

Søger du en alternativ behandling af hælsporer, er kropsterapi både sikkert, behageligt og effektivt. Hos Christianshus Kropsterapi behandler og forebygger jeg hælsporer, så varigheden af dine géner afkortes og smerterne reduceres eller helt fjernes. Min behandling tager afsæt i erfaring, viden og faglige kompetencer:

> Uddannet kropsterapeut fra Body SDS København

> Mange års erfaring med alternativ behandling af hælspore

> Medlem af de alternative behandleres brancheforening

> Bredt spektrum af kompetencer gennem NLP- samt coach- og terapeutuddannelser

Med behandling hos Christianshus Kropsterapi i Hørsholm får du de bedste forudsætninger for et sundere, stærkere og mere helt menneske. Og dét er vejen til et liv med færre smerter og større livsglæde.

 

Få mere at vide eller book en tid

Døjer du med géner fra hælsporer, er kropsterapi en oplagt løsning. Jeg har hjulpet mange klienter med at mindske eller fjerne deres smerter, f.eks. i forbindelse med en hælspore, og derfor kan jeg også hjælpe dig.

Hvis du vil høre mere om, hvordan kropsterapi kan hjælpe dig til et liv uden hælsporer, så du kan være mere aktiv, er du velkommen til at kontakte mig. Ring på Tlf.: 40 140 440, skriv til
per@christianshuskropsterapi.dk eller book en tid via Online Booking. Jeg ser frem til at høre fra dig.

Når du oplever en hælspore kan det være en smertefuld affære. Overbelastning og irritation omkring foden kan medføre hælspore. Der er dog mange grunde til at en hælspore kan opstå, derfor bruger vi kropsterapi for at finde frem til den egentlige grund

Sådan fungerer hælspore behandling

Ved at kombinere et forløb med både forebyggelse og behandling evner vi at tilgodese udfordringen med hælspore, og en behandling foregår ved at kombinere træning med udstrækning og massage. Dette hjælper foden med at komme sig efter en hælspore. Et træningsforløb er dermed også medvirkende til at hælsporen med tiden vil forsvinde. Det er dog også dit eget ansvar at deltage aktivt i træningsforløbet, for gennem løbende opfølgning, sikrer vi os sammen med dig, at indsatsen har god effekt og dermed virker godt på din hælspore.

Behandling af hælsporer

Båden dit mentale og dit fysiske helbred har indvirkning på udvikling af hælspore, og derfor er det med udgangspunkt i netop dit behov, at der bliver sammensat et forløb, der skal give bedring, og dermed gerne langvarig bedring. Det er vigtigt at gøre en indsat for, at smerterne forsvinder, og ved at behandle din hælspore kan vi netop sikre os at smerterne løbende forsvinder. Fordi hælspore opstår i en slimsæk som inflammation kan det tage tid. Aflastning af foden er også en vigtig faktor i løbende heling af din hælspore.

Ved os er der ingen medicinsk behandling, der kan give trælse bivirkninger. Her er udelukkende fokus på kropsterapi og dermed en alternativ behandling af hælspore.

Ved os er der fokus på den holistiske tilgang til behandlingen. Der er ingen brug af medicin, men en metode der tilgodeser kroppens egen healing. Der er altid fokus på en varig behandling, så ved os tages der fat i at behandle årsagen til selve hælsporen. En hælsporer behandling skal både behandle og forebygge.

Forebyggelse af fremtidige hælspore gøres gennem et træningsforløb der skal arbejde med hælsporen, og som du kan lave, hvis der i fremtiden er mistanke om en ny hælspore. Ved at arbejde med kropsterapi gennem en hælsporer behandling, tilgodeser vi også kroppens naturlige evne til at heale sig selv.

Det kan være svært at bede om hjælp, men vi ved at der ikke er mange, der har lyst til at gå med smerter forårsaget af en hælspore. Specielt ikke når vi kan hjælpe med at smerterne løbende vil forsvinde. Tak kontakt til os i dag for en snak om hælsporer behandling. Det er vigtigt, at du får sammensat en hælsporer behandling, der tager rod i selve årsagen til hælsporen. Derfor er der altid en indledende samtale for afklaring, så vi kan skræddersy et forløb til dig.

Kom smerterne til livs, så du igen kan gå normalt på hælen. Der er hjælp at hente ved os, og du vil løbende opleve en bedring i tilstanden med hælspore. Kropsterapien gør, at vi kommer rundt om den hele krop og de forskellige årsager, der kan udløse en hælspore.