VITAMIN MINERAL KONSULTATION

VITAMIN MINERAL KONSULTATION

Kan det mon passe, at f.eks. allergi, vitaminer og kvalitet af maden hænger sammen? og at det hænger rigtigt godt sammen med kropsterapi? Ja det kan rigtigt godt passe.

Mange er af den opfattelse, at de får tilstrækkeligt med vitaminer via en multivitaminpille, det er meget langt fra tilstrækkeligt. Mange er af den opfattelse, at så længe de spiser varieret, så får de alle de vitaminer og mineraler, de skal ha. Sådan hænger det slet ikke sammen, desværre.

Kommercielle afgrøder (grøntsager, frugt, bær, kornprodukter) har mistet op til 85% af sit vitamin- og mineralindhold på mindre end 100 år. Der er ikke meget ”guf” tilbage i maden. Langt det største fald er sket efter 2. verdenskrig pga. produktionsmetoder og effektivisering. Nu om dage handler det udelukkende om: endelige størrelse, vækstrate og pest-residens. Det handler slet ikke om næringsindhold.

De fleste har hørt om og/eller kender til ADT/ADI (Anbefalet Dagligt Tilskud/Indtag Dagligt Tilskud) som begreb for vitaminer og mineraler. Det er den mængde, der skal til for ikke at blive syg af mangel, f.eks. C-vitamin for at undgå skørbug. Det er dog en alt for lille dosis til at genskabe en balance og især bruge terapeutisk (hvilket man har gjort i USA i over 100 år).

Mange ubalancer i kroppen er opstået pga. et eller andet traume eller en gentagelse af samme type traume, så der opbygger sig en serie eller kæde af traumer, det kan sætte sig som f.eks. allergi. Det er muligt at ”tøjle” f.eks. allergien med særlig kombination af vitaminer, og traumet forsvinder ikke af den grund, der skal vi sætte ind med kropsterapi.

MARIANNES ERFARINGER – KVITTEDE SIN ALLERGI MEDICIN

For ca. 3 måneder siden, startede jeg på Body-sds behandlinger hos Per Christensen hos Christianshus Kropsterapi.

Ikke noget jeg har prøvet før, men tænkte det kunne være godt for mig. Dels fordi jeg har bevæget mig forkert i mange år, dels pga. min psoriasisgigt og har kompenseret. Og fordi min krop samtidig er blevet så spændt. Samtidig valgte jeg en konsultation omkring vitaminer. Wouw, jeg troede virkelig jeg var ret up-to-date, og fik hvad min krop havde brug for af vitaminer. Men hvor blev jeg meget klogere. Det har været et fuldstændigt wake-up-call på mange fronter.

Vil starte med sidegevinsterne. Ja for gennem mine behandlinger oplever jeg, min krop retter op på ting, jeg troede, jeg skulle leve med resten af livet. Eller tage medicin for. Jeg har i mange år lidt voldsomt af allergi, specielt når sæsonen starter. Arsenalet af allergitabletter, øjendråber og næsespray var klar allerede midt februar. Jeg startede op, som jeg normalt har gjort, da det blev tid.

Via kropsterapien fik jeg hjælp til at gå tilbage i mit liv og finde steder, hvor jeg har været påvirket af pollen og evt. har haft oplevelser, der har kunne sætte sig i kroppen, som traumer (ikke nødvendigvis voldsomme traumer). Og som krop/gestaltterapeut ved jeg jo udmærket godt, at kroppen husker. Kombinationen af kropsterapi og flere og nye vitaminer har gjort, at jeg har lagt AL MIN allergimedicin på hylden og mærker intet til, at jeg skulle have eller har haft allergi. Allergimedicin jeg i “lægeverdenen” nok skulle tage resten af livet.

Jeg bliver forløst i krop og sjæl, og jeg forlader hver gang Christianshus Kropsterapi med ny energi og ny viden om mig selv. What’s not to like.

Book din vitamin konsultation eller behandling her:

https://www.christianshuskropsterapi.dk/booking/

Læs mere her:

https://www.christianshuskropsterapi.dk/allergi/

 

FÅ MERE AT VIDE ELLER BOOK TID TIL VITAMIN KONSULTATION

Med en vitaminkonsultation kombineret med kropsterapi vil du få en behandling, der ikke blot er symptombehandling. Jeg har allerede mange glade kunder, der har oplevet kraftig forbedring af deres tilstand efter begyndende indtag af de rette vitaminer og kombinationer, således at symptomer bliver væsentligt reduceret, eller at de helt forsvinder.

Du er altid velkommen til at kontakte mig ved at ringe på Tlf.: 40 140 440 eller skrive til per@christianshuskropsterapi.dk, hvis du vil høre mere om, hvordan kropsterapi kan hjælpe dig til et liv med færre eller ingen smerter. Du kan naturligvis også booke en tid, hvor vi kan diskutere dine udfordringer. Jeg glæder mig til at høre fra dig.