UDBRÆNDTHED BEHANDLING

Oplever du tegn på udbrændthed?

Med en travl livsstil, hvor der er fart på både privat- og arbejdslivet, er der mange danskere, der oplever at blive ramt af udbrændthed. Måske har du oplevet symptomer på udbrændthed, hvor du konstant føler dig træt mentalt og fysisk eller mangler overskud til normale aktiviteter. Et af de helt klassiske symptomer er følelsen af, at kroppens ’batteri’ er ved at være opbrugt. Måske oplever du også et ændret søvnmønster og hyppigere sygdom, hvilket blot skaber yderligere frustrationer.

Hvis du kan nikke genkendende til flere af ovenstående symptomer, er der ingen grund til at fortvivle. Med behandling af udbrændthed gennem kropsterapi er det muligt at få en hverdag med fornyet energi og større overskud – altsammen på naturlig vis uden brug af medicin med kedelige bivirkninger.

 

Jeg har været i behandling hos Per for stress og smerter i krop og sjæl. Jeg mærkede hurtigt, at min krop begyndte at slappe af og give slip på spændinger. Jeg fik mere ro og lethed indeni. Udover den fysiske del er Per utrolig behagelig, forstående og motiverende at tale med. Både i forhold til konkrete tips og i forhold til at se tingene fra en ny vinkel. Man mærker, at han deler ud af en masse viden og egne erfaringer. Tak for behandlingerne så vidt!

– Kvinde, 34 år

 

Hvad er udbrændthed, og hvordan hjælper kropsterapi?

Mange tror, at udbrændthed kan sidesættes med stress, hvilket ikke er tilfældet. I modsætning til stress går udbrændthed ikke over af sig selv efter en periode med ro.

Udbrændthed kan ramme alle erhvervs- og aldersgrupper og udløses ofte af psykosociale problemer på arbejdet. Det er især meget engagerede medarbejdere med høje krav til sig selv og store, langvarige arbejdsbelastninger, der er mest udsatte. Resultatet er fysisk og psykisk træthed efter en længere periode med kronisk stress.

Videnskabelige undersøgelser har vist, at udbrændthed er en af de højst rangerende årsager til, at raske kvinder og mænd får blodpropper. Udbrændthed er derfor en risikofaktor på lige fod med rygning og forhøjet blodtryk. Der er derfor al mulig grund til at være opmærksom og ikke mindst at handle, hvis du føler dig psykisk og fysisk udmattet.

Hos Christianshus Kropsterapi møder du en dygtig og empatisk kropsterapeut, der har øje for dig som et helt menneske. Derfor vil du opleve kropsterapi som en virkningsfuld behandling med flere fordele:

> Ingen brug af medicin med kedelige bivirkninger

> Skræddersyet til din situation og dit behov

> Omfatter det mentale aspekt gennem samtale

> Rummer et fysisk aspekt via massage, pulserende teknikker og vejrtrækningsøvelser

Behandling af udbrændthed sker ud fra en holistisk tilgang, hvor der tages hånd om både dine psykiske og fysiske udfordringer, så krop og sind behandles samtidig og som en helhed. På den måde skabes de mest effektive og varige løsninger.

 

Få behandling af udbrændthed fra professionel kropsterapeut

Med kropsterapi kan man reducere eller fjerne psykiske og fysiske symptomer på udbrændthed. Det er dog vigtigt, at du vælger en professionel og erfaren kropsterapeut.

Mit fokus i behandlingen er at afhjælpe årsagen til din udbrændthed frem for blot at symptombehandle. Det sker igennem min holistiske tilgang, så du får en effektiv behandling uden brug af lykkepiller eller andre former for medicin. Det er mine faglige kompetencer, der er grundlaget for, at jeg kan hjælpe dig med din udbrændthed:

> Uddannet kropsterapeut ved Body SDS København

> Medlem af brancheforeningen for alternative behandlere

> Stor indsigt i branchen via NLP- samt coach- og terapeutuddannelser

> Flere års positiv erfaring med alternativ behandling af udbrændthed

 

Få mere at vide eller book en tid

Vil du gerne leve et liv med større overskud og livsglæde? Hos Christianshus Kropsterapi har jeg allerede hjulpet flere klienter med stor succes, og jeg kan også hjælpe dig tilbage til en hverdag med glæde, energi og overskud helt uden brug af medicin.

Ring til mig på Tlf.: 40 140 440 eller skriv til per@christianshuskropsterapi.dk, hvis du vil vide mere om kropsterapi og alternativ behandling af udbrændthed. Jeg fortæller gerne mere om kropsterapiens gode effekt på udbrændthed, så du kan afgøre, om kropsterapi mon er noget for dig.