TENNISALBUE BEHANDLING

SLIP AF MED PROBLEMER MED TENNISALBUE OG FÅ MERE TID PÅ TENNISBANEN

Har du fået en tennisalbue, så er der tale om en betændelsestilstand, evt. en overbelastning, der kan være tale om hævelse forskellige steder. Og der følger nærmest altid smerte med. Og som altid er bedst at sætte ind så tidligt som muligt, fremfor at tænke, at det nok går over af sig selv, så risikerer du, at det sætter sig til en kronisk tilstand.

Disse problemstillinger behandles bedst med den type behandlinger, jeg anvender, da der er stor fokus på pulsering af muskler og led og blodgennemstrømning i vævet, hvilket er en væsentlig faktor i heling og fornyet liv i din krop. Så lidt bevægelse, behandling og netop ikke hvile er vejen fremad. Behandlingen vil løsne det belastede område, reducere smerter, øge blodgennemstrømning og udrensning i din krop.

Og skal der ekstra fokus på udrensning, kan du læse mere her (Spise Sig Rask).

Mere end 90% af Body-sds brugere oplever forbedring

Hos Christianshus Kropsterapi kan du få alternativ behandling af problemer, ubalancer og smerter, der fokuserer på årsagen til dine smerter, ikke symptomerne. Når jeg som kropsterapeut møder mine klienter første gang, har mange af dem mere eller mindre affundet sig med smerterne og tror, at de er ganske naturlige. Heldigvis er der håb forude med hjælp fra kropsterapi.

Jeg har god erfaring med behandling af tennisalbue og vil altid gennemgå og behandle hele din krop og løsne spændinger inklusive spændinger i maveregionen og i dit tarmsystem, og ja dit åndedræt spiller en stor rolle og skal med i behandlingen.

kan TENNISALBUE behandles med kropsterapi?

Som udspring af vores livsstil, hvor alt skal gå hurtigt, vi er hele tiden på farten, og udfordringer skal løses på ingen tid, møder jeg klienter, der overhører kroppens signaler. Det er desværre ikke kun gentagende, ensformige bevægelser og overbelastninger, der kan føre til problemer i alle dele af bevægeapparatet. Vi bliver også bombarderet med indtryk og informationer, noget som kroppen også vil forholde sig til, og ikke sjældent på urbiologisk niveau som kæmp, flygt, spil død.

Med min holistiske tilgang som kropsterapeut får du alternativ behandling af ubalancer og smerter, der ikke fokuserer på symptombehandling, men derimod har fokus på at behandle årsagen. Der er derfor flere fordele ved at vælge kropsterapi til at behandle problemer med tennisalbue:

  • Ingen brug af medicin, så ingen risici for bivirkninger
  • En holistisk tilgang, der understøtter kroppens evne til at reparere sig selv
  • Behandling omfatter både det fysiske og mentale aspekt
  • Fokus på en varig effekt gennem årsagsbehandling, ikke symptombehandling

behandling af TENNISALBUE hos erfaren kropsterapeut

Hos Christianshus Kropsterapi hjælper jeg dig med at finde årsagen til din tennisalbue og opnå en øget bevidsthed om din krop. Det hjælper til at reducere eller fjerne dine problemer og evt. smerter. Min behandling af dine problemer med bevægeapparatet og tennisalbue tager afsæt i kropsterapeutisk behandlererfaring og en række forskellige kompetencer:

  • Eksamineret kropsterapeut fra Body SDS København
  • Mange års erfaring med alternativ behandling af tennisalbue og bevægeapparatet
  • Medlem af de alternative behandleres brancheforening
  • Stor brancheindsigt via NLP- samt coach- og terapeutuddannelser
  • Tidligere håndboldspiller på divisionsniveau

Det helt centrale i min behandling med kropsterapi er, at jeg ønsker at hjælpe mennesker til et bedre og mere afbalanceret liv med større overskud og mere livsglæde. Det sker gennem inddragelse af både din fysiske og psykiske tilstand, der gensidigt påvirker hinanden.

Effektiv tennisalbue behandling med kropsterapi

Når kroppens forskellige dele belastes tilstrækkeligt, vil man opleve forskellige former for gener, der gør det svært at leve det liv, som man drømmer om. En af de tilstande som kan opstå ved overbelastning, er den såkaldte tennisalbue.
Tennisalbue er betegnelsen for en betændelsestilstand, der fører til hævelse og smerte i de ramte områder. Oftest albuen.
Forebyggelse er altid bedre end behandling, og det gælder om at sætte ind så tidligt som muligt, når man oplever symptomer på tennisalbue eller andre fysiske og psykiske gener, som forhindrer en i at leve det liv, som man ønsker. Hvis man blot tænker, at tilstanden går over, risikerer man, at tennisalbuen bliver en kronisk tilstand. En tilstand der medfører smerter, sænker livskvaliteten og gør det svært at leve et godt og aktivt liv.
Heldigvis findes der gode behandlingsmuligheder, hvis man døjer med tennisalbue.
Hos Christianshus Kropsterapi finder man kropsterapeut Per Christensen, som er uddannet ved Body-SDS i København og med klinik i Hørsholm.
Kropsterapi er en holistisk behandlingsform. Det betyder at vi ikke isolerer kroppens og sindets forskellige dele, men tror på, at det hele hænger sammen. Kropslige problemer kan medføre psykiske problemer og omvendt. For os handler det om at komme til bunds i årsagen til generne, så vi kan skræddersy en behandlingsplan, der passer til den enkeltes behov og forudsætninger.

Vi symptombehandler ikke, men går i dybden med årsagen til problemerne. Denne tilgang medfører, at størstedelen af de patienter, som henvender sig med tennisalbue, oplever bedring af deres symptomer, og en stor del af patienterne oplever at forblive symptomfrie efter behandlingens afslutning.

Slip af med din tennisalbue og få mere tid på tennisbanen

En tennisalbue er en ubehagelig betændelsestilstand, som opstår når albueleddet bliver belastet. En tennisalbue er kendetegnet ved smerter og hævelser, som gør det svært og ubehageligt at bruge armen. Både på tennisbanen og i privatlivet, hvor mange føler sig hæmmede i forhold til at leve gode og aktive liv. Tilstanden ses ofte hos tennisspillere, og hos Christianshus Kropsterapi har vi hjulpet en lang række tennisspillere med at slippe af med generne fra tennisalbuen, så de igen kunne koncentrere sig om spillet på tennisbanen og de mange andre aktiviteter, som vores hverdag består af.
Tennis er en fantastisk motionsform, som rummer fysisk aktivitet og socialt samvær med de andre spillere. Derfor gælder det om at handle i tide, når man oplever en begyndende tennisalbue. Når man sætter ind i tide, er der nemlig rigtig gode muligheder for at fjerne tilstanden, så man forbliver symptomfri efter et behandlingsforløb.
Tennisalbue behandling hos Christianshus Kropsterapi har stort fokus pulsering af muskler og led, hvilket forbedrer blodgennemstrømningen i det ramte område. Blod indeholder næringsstoffer og er en del af kroppens eget beredskab, når muskler og led overbelastes. Den øgede blodgennemstrømning bringer fornyet liv til det rette område, hvor det spiller en central rolle i helingsprocessen.
Mange mennesker stopper med at være fysisk aktive, når de er generet af tennisalbue eller andre fysiske skadestilstande, men hvile vil ikke medføre forbedring af tilstanden. Behandlingen forudsætter øget blodgennemstrømning til muskler og led, og der arbejdes med fysiske øvelser, massage og andre metoder, som tilrettelægges ud fra den enkeltes behov.

Hos Christianshus Kropsterapi tilbyder vi effektiv behandling af tennisalbue

Mere end 90% af de patienter, som henvender sig grundet tennisalbue, oplever forbedring af deres tilstand, og mange oplever, at symptomerne forsvinder helt.
Kropsterapi er en holistisk behandlingsform, og derfor arbejder man aktivt med hele kroppen. Vores moderne livsstil, hvor vi ofte har travlt med mange forskellige aktiviteter, medfører desværre at mange mennesker overhører de signaler, som kroppen og sindet giver.
Derfor fokuseres der både på kroppen og sindet, når der behandles ud fra de principper, som kendetegner Body-SDS. Det kropslige og det mentale hænger sammen, og fokus på begge dele er en del af en effektiv strategi med kropsterapi, som kan gøre dig fri for symptomer i fremtiden om give dig mulighed for at leve det liv, som du ønsker og drømmer om.
Kropsterapi hos Christianshus Kropsterapi er ikke symptombehandling, men går efter at løse de tilstande, som medfører symptomerne. Det store flertal oplever forbedring af deres symptomer, og jeg kan også hjælpe dig med effektiv behandling af tennisalbue og andre problemstillinger af fysisk eller psykisk karakter.

få mere at vide eller book tid til behandling af TENNISALBUE

Med kropsterapi vil du få en behandling, der ikke blot er symptombehandling. Jeg har allerede mange glade kunder, der har oplevet kraftig reducering af deres problemer med bl.a. en tennisalbue eller at problemerne oftest er helt forsvundet.

Du er altid velkommen til at kontakte mig ved at ringe på 40 140 440 eller sende en mail til per@christianshuskropsterapi.dk, hvis du vil høre mere om, hvordan kropsterapi kan hjælpe dig til et liv med færre eller ingen smerter. Du kan naturligvis også booke en tid til behandling i min klinik i Hørsholm via hjemmesiden.
Jeg glæder mig til at høre fra dig.