GOLFALBUE BEHANDLING

SLIP AF MED PROBLEMER MED GOLFALBUE OG FÅ MERE TID PÅ GOLFBANEN

Har du fået en golfalbue, så er der tale om en betændelsestilstand, evt. en overbelastning, der kan være tale om hævelse forskellige steder. Og der følger nærmest altid smerte med. Og som altid er bedst at sætte ind så tidligt som muligt, fremfor at tænke, at det nok går over af sig selv, så risikerer du, at det sætter sig til en kronisk tilstand.

Disse problemstillinger behandles bedst med den type behandlinger, jeg anvender, da der er stor fokus på pulsering af muskler og led og blodgennemstrømning i vævet, hvilket er en væsentlig faktor i heling og fornyet liv i din krop. Så lidt bevægelse, behandling og netop ikke hvile er vejen fremad. Behandlingen vil løsne det belastede område, reducere smerter, øge blodgennemstrømning og udrensning i din krop.

Og skal der ekstra fokus på udrensning, kan du læse mere her (Spise Sig Rask).

Mere end 90% af Body-sds brugere oplever forbedring

Hos Christianshus Kropsterapi kan du få alternativ behandling af problemer, ubalancer og smerter, der fokuserer på årsagen til dine smerter, ikke symptomerne. Når jeg som kropsterapeut møder mine klienter første gang, har mange af dem mere eller mindre affundet sig med smerterne og tror, at de er ganske naturlige. Heldigvis er der håb forude med hjælp fra kropsterapi.

Jeg har god erfaring med behandling af golfalbue og vil altid gennemgå og behandle hele din krop og løsne spændinger inklusive spændinger i maveregionen og i dit tarmsystem, og ja dit åndedræt spiller en stor rolle og skal med i behandlingen.

kan golfalbue behandles med kropsterapi?

Som udspring af vores livsstil, hvor alt skal gå hurtigt, vi er hele tiden på farten, og udfordringer skal løses på ingen tid, møder jeg klienter, der overhører kroppens signaler. Det er desværre ikke kun gentagende, ensformige bevægelser og overbelastninger, der kan føre til problemer i alle dele af bevægeapparatet. Vi bliver også bombarderet med indtryk og informationer, noget som kroppen også vil forholde sig til, og ikke sjældent på urbiologisk niveau som kæmp, flygt, spil død.

Med min holistiske tilgang som kropsterapeut får du alternativ behandling af ubalancer og smerter, der ikke fokuserer på symptombehandling, men derimod har fokus på at behandle årsagen. Der er derfor flere fordele ved at vælge kropsterapi til at behandle problemer med golfalbue:

  • Ingen brug af medicin, så ingen risici for bivirkninger
  • En holistisk tilgang, der understøtter kroppens evne til at reparere sig selv
  • Behandling omfatter både det fysiske og mentale aspekt
  • Fokus på en varig effekt gennem årsagsbehandling, ikke symptombehandling

behandling af golfalbue hos erfaren kropsterapeut

Hos Christianshus Kropsterapi i Hørsholm hjælper jeg dig med at finde årsagen til din golfalbue og opnå en øget bevidsthed om din krop. Det hjælper til at reducere eller fjerne dine problemer og evt. smerter. Min behandling af dine problemer med bevægeapparatet og golfalbue tager afsæt i kropsterapeutisk behandlererfaring og en række forskellige kompetencer:

  • Eksamineret kropsterapeut fra Body SDS København
  • Mange års erfaring med alternativ behandling af golfalbue og bevægeapparatet
  • Medlem af de alternative behandleres brancheforening
  • Stor brancheindsigt via NLP- samt coach- og terapeutuddannelser
  • Tidligere håndboldspiller på divisionsniveau

Det helt centrale i min behandling med kropsterapi er, at jeg ønsker at hjælpe mennesker til et bedre og mere afbalanceret liv med større overskud og mere livsglæde. Det sker gennem inddragelse af både din fysiske og psykiske tilstand, der gensidigt påvirker hinanden.

få mere at vide eller book tid til behandling af golfalbue

Med kropsterapi vil du få en behandling, der ikke blot er symptombehandling. Jeg har allerede mange glade kunder, der har oplevet kraftig reducering af deres problemer med bl.a. en golfalbue eller at problemerne oftest er helt forsvundet.

Du er altid velkommen til at kontakte mig ved at ringe på 40 140 440 eller sende en mail til per@christianshuskropsterapi.dk, hvis du vil høre mere om, hvordan kropsterapi kan hjælpe dig til et liv med færre eller ingen smerter. Du kan naturligvis også booke en tid til behandling i min klinik i Hørsholm via hjemmesiden.
Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Fysiske aktiviteter er en god måde at holde kroppen sund, men som alt andet kan overdrevne og gentagende aktiviteter og bevægelser føre til overbelastning og irritationer, som kan give problemer og overbelastningsskader i muskler og led som tennis- og golfalbue og derfor tilbyder jeg effektiv golfalbue behandling med kropsterapi hos Christianshus Kropsterapi. Jeg er uddannet kropsterapeut med mange års erfaring indenfor denne effektive alternative behandling, og står klar til at hjælpe dig med at komme over din golfalbue. Kropsterapi er en holistisk behandlingsform, hvilket vil siges at sundhed ses i et bredere perspektiv, hvor krop og sind er lige vigtige størrelser som skal være i harmoni, før man kan tale om en sund organisme. Her går vi efter og behandler årsagen til din golfalbue og fokusere ikke bare på symptombehandling.

En golfalbue er betegnelsen for en betændelsestilstand, eventuelt en overbelastning, i albueleddet. Her kan man opleve hævelse, og golfalbuer er næsten altid lig med smerte og ømhed. Mange mennesker lever en travl tilværelse, og ignorerer måske de første signaler, som kroppen sender. Dette kan ikke anbefales. Som med så mange andre skader, så handler det om at sætte ind så tidligt som muligt, så man undgår en kronisk betændelsestilstand i albueleddet, som med tiden kan lede til større problemer og tab af mobilitet og livskvalitet.

Jeg har mange års erfaring med effektiv golfalbuebehandling, og kan også hjælpe dig, så du kan komme tilbage til en normal hverdag.

Jeg anvender metoder til golfalbue behandling, som jeg har lært via min uddannelse som kropsterapeut ved Body-SDS. Her er der stor fokus på pulsering af musklerne og teknikker, som øger blodcirkulation i albuen. Dette er en vigtig del af helingsprocessen, da en god blodtilstrømning er essentielt i forhold til at fjerne betændelsestilstanden i leddet. Jeg tager altid udgangspunkt i din situation, og sammensætter et forløb, som er skræddersyet til dig. Mange vil være tilbøjelige til at holde albuen i ro, når de mærker smerterne, men dette kan absolut ikke anbefales. Derimod forbedres tilstanden med aktivitet og bevægelse, som vil løsne det ramte område, og bringe dig effektivt tilbage på golfbanen.

Hos Christianshus Kropsterapeut kan vi også hjælpe dig med at sammensætte en diæt, som ligeledes kan være med til at rense kroppen og øge sundhedstilstanden.

Kontakt os for behandling golfalbue i dag

Jeg har flere års erfaring med effektiv golfalbue behandling ved brug af kropsterapi, og glæder mig til at hjælpe dig. Oftest oplever de personer, som gennemfører et forløb med kropsterapi, at symptomerne forsvinder helt, og de fleste kan opleve en kraftig forbedring af tilstanden. Indenfor kropsterapi arbejdes der både med det fysiske og mentale helbred, som bør være i harmoni. På denne måde får du fysisk og mentalt overskud til at leve det liv, som du ønsker. Så hvis du er på udkig efter en effektiv golfalbue behandling, så tag kontakt til Christianshus Kropsterapi i dag, så vi sammen kan sammensætte det helt rigtige forløb for dig og dine behov.