MUSESKADE BEHANDLING

SLIP AF MED PROBLEMER MED MUSESKADE OG BLIV FRI OG ARBEJDSDYGTIG IGEN

Har du fået en museskade, så er der tale om en betændelsestilstand, evt. en overbelastning, der kan være tale om hævelse forskellige steder. Og der følger nærmest altid smerte med. Og som altid er bedst at sætte ind så tidligt som muligt, fremfor at tænke, at det nok går over af sig selv, så risikerer du, at det sætter sig til en kronisk tilstand.

Disse problemstillinger behandles bedst med den type behandlinger, jeg anvender, da der er stor fokus på pulsering af muskler og led og blodgennemstrømning i vævet, hvilket er en væsentlig faktor i heling og fornyet liv i din krop. Så lidt bevægelse, behandling og netop ikke hvile er vejen fremad. Behandlingen vil løsne det belastede område, reducere smerter, øge blodgennemstrømning og udrensning i din krop.

Og skal der ekstra fokus på udrensning, kan du læse mere her (Spise Sig Rask).

Mere end 90% af Body-sds brugere oplever forbedring

Hos Christianshus Kropsterapi kan du få alternativ behandling af problemer, ubalancer og smerter, der fokuserer på årsagen til dine smerter, ikke symptomerne. Når jeg som kropsterapeut møder mine klienter første gang, har mange af dem mere eller mindre affundet sig med smerterne og tror, at de er ganske naturlige. Heldigvis er der håb forude med hjælp fra kropsterapi.

Jeg har god erfaring med behandling af museskade og vil altid gennemgå og behandle hele din krop og løsne spændinger inklusive spændinger i maveregionen og i dit tarmsystem, og ja dit åndedræt spiller en stor rolle og skal med i behandlingen.

Kan kropsterapi behandle museskade?

Som udspring af vores livsstil, hvor alt skal gå hurtigt, vi er hele tiden på farten, og udfordringer skal løses på ingen tid, møder jeg klienter, der overhører kroppens signaler. Det er desværre ikke kun gentagende, ensformige bevægelser og overbelastninger, der kan føre til problemer i alle dele af bevægeapparatet. Vi bliver også bombarderet med indtryk og informationer, noget som kroppen også vil forholde sig til, og ikke sjældent på urbiologisk niveau som kæmp, flygt, spil død.

Med min holistiske tilgang som kropsterapeut får du alternativ behandling af ubalancer og smerter, der ikke fokuserer på symptombehandling, men derimod har fokus på at behandle årsagen. Der er derfor flere fordele ved at vælge kropsterapi til at behandle problemer med museskade:

  • Ingen brug af medicin, så ingen risici for bivirkninger
  • En holistisk tilgang, der understøtter kroppens evne til at reparere sig selv
  • Behandling omfatter både det fysiske og mentale aspekt
  • Fokus på en varig effekt gennem årsagsbehandling, ikke symptombehandling

behandling af museskade hos erfaren kropsterapeut

Hos Christianshus Kropsterapi hjælper jeg dig med at finde årsagen til din museskade og opnå en øget bevidsthed om din krop. Det hjælper til at reducere eller fjerne dine problemer og evt. smerter. Min behandling af dine problemer med bevægeapparatet og museskade tager afsæt i kropsterapeutisk behandlererfaring og en række forskellige kompetencer:

  • Eksamineret kropsterapeut fra Body SDS København
  • Mange års erfaring med alternativ behandling af museskade og bevægeapparatet
  • Medlem af de alternative behandleres brancheforening
  • Stor brancheindsigt via NLP- samt coach- og terapeutuddannelser
  • Tidligere håndboldspiller på divisionsniveau

Det helt centrale i min behandling med kropsterapi er, at jeg ønsker at hjælpe mennesker til et bedre og mere afbalanceret liv med større overskud og mere livsglæde. Det sker gennem inddragelse af både din fysiske og psykiske tilstand, der gensidigt påvirker hinanden.

få mere at vide eller book til behandling af museskade

Med kropsterapi vil du få en behandling, der ikke blot er symptombehandling. Jeg har allerede mange glade kunder, der har oplevet kraftig reducering af deres problemer med bl.a. en museskade eller at problemerne oftest er helt forsvundet.

Du er altid velkommen til at kontakte mig ved at ringe på 40 140 440 eller sende en mail til per@christianshuskropsterapi.dk, hvis du vil høre mere om, hvordan kropsterapi kan hjælpe dig til et liv med færre eller ingen smerter. Du kan naturligvis også booke en tid til behandling i min klinik i Hørsholm via hjemmesiden.
Jeg glæder mig til at høre fra dig.