ANGST BEHANDLING

ER DU RAMT AF ANGST? SÅ ER KROPSTERAPI FOR DIG

Angst er en meget udbredt psykisk sygdom. Vi kender alle til angst i en eller anden grad. Men for nogle bliver angsten langvarig og så intens, at de oplever en lammende fornemmelse, der hæmmer dem i at gøre almindelige dagligdags ting.

Angst er som udgangspunkt en helt naturlig følelse præcis som vores andre følelser f.eks. glæde, jalousi, vrede, etc. Og for nogle tager det overhånd og udvikler sig i uhensigtsmæssig retning og niveau.

Angst er en reaktion på en oplevelse, som opleves farlig og er en helt naturlig instinktiv reaktion på ”liv eller død” eller ”kamp eller flugt”, og måske har du oplevet en lignende situation, som vitterligt var faretruende, og den oplevelse kan ligge til grund for nuværende angst. Ulempen er, hvor en angst bliver aktiveret af en hverdagssituation, hvor vi intellektuelt udmærket ved, at der ikke er noget farligt eller på spil, men angsten tager over.

Angst kommer i forskellige grader alt fra let nervøsitet til voldsomme anfald af panik, hvor vi kan tænke, at vi står på gravens rand, vi kan meget ofte opleve voldsomme fysiske reaktioner, hvor angsten kan blive lammende, som i svære tilfælde kan afholde dig fra at have en almindeligt liv.

I kategorien generaliseret angst er vi angste mere eller mindre døgnet rundt, hvilket enhver kan forestille sig værende meget belastende om end angsten kan svinge i intensitet og kan opstå som lyn fra en klar himmel, i øvrigt fuldstændigt som det kan ske ved panikangst.

Nogle oplever, at deres angst opstår ved belastning (i bred forstand), så angst er ofte et symptom ved andre psykiske eller fysiske sygdomme.

hvilke symptomer er der ved angst?

Mange kan opleve fysiske og/eller psykiske symptomer og påvirker ofte tanker og adfærd, hvor de fysiske symptomer ofte vil være dominerende.

Det er ikke ukendt at symptomer, tanker og adfærd kan forstærke hinanden, og så er vi landet i en meget dårlig spiral, hvor angsten kan vokse til en nærmest uoverkommelig størrelse med katastrofetanker, langt videre end blot bekymringer og manglende tro på at kunne håndtere situationen.

Symptomerne kan komme i anfald og i værste fald være til stede mere eller mindre 24×7, de kan opstå ifm. specifikke situationer og kan også komme ud af det blå, det ses også at forskellige former for angst kan optræde samtidigt.

FÅ EFFEKTIV ANGSTBEHANDLING VED HJÆLP AF KROPSTERAPI

Cirka 87% af Body-SDS brugere oplever forbedring ved angst.

Hos Per Christensen i Christianshus Kropsterapi får du alternativ behandling af angst af en dygtig og empatisk kropsterapeut. Kropsterapi har en holistisk tilgang, der omfatter flere effektive behandlingsformer som i fællesskab behandler angst og angst-symptomer. Og da flere psykologer anbefaler kropsterapi er der ingen tvivl om, at kropsterapi er rigtig godt for angstramte personer.

Er du ramt af angst, så tilbyder jeg personligt tilpasset angstbehandling i Hørsholm med stor effekt, hvor du er i centrum.

Jeg har været i behandling hos Per for angst og smerter i krop og sjæl. Jeg mærkede hurtigt, at min krop begyndte at slappe af og give slip på spændinger. Jeg fik mere ro og lethed indeni. Udover den fysiske del er Per utrolig behagelig, forstående og motiverende at tale med. Både i forhold til konkrete tips og i forhold til at se tingene fra en ny vinkel. Man mærker, at han deler ud af en masse videnog egne erfaringer. Tak for behandlingerne så vidt!

– Kvinde, 34 år

Når man føler sig angst, er kroppen i oprør og sender en række signaler, som man skal tage alvorligt. Det er derfor vigtigt, at du tager affære, når du føler, at det hele bliver for meget.

Min angstbehandling er holistisk og tager derfor både udgangspunkt i det fysiske og det psykiske. Jeg mener nemlig, at kroppens indre og ydre skal være i balance, da kroppen er én samlet mekanisme, hvor begge dele skal fungere godt. Denne tilgang er også grunden til, at flere angstramte klienter slipper af med angst blot ved hjælp af kropsterapi.

Kropsterapi er bl.a. effektivt som alternativ behandling af angst, hvilket der er flere grunde til:

> Skræddersyet til dig og dit behov
> Fokus på årsagsbehandling, ikke symptombehandling
> Ingen brug af medicin med kedelige bivirkninger
> Omfatter mentalt aspekt gennem samtaler
> Rummer fysisk aspekt med afstressende massage, pulserende teknikker og vejrtrækningsøvelser

Hos mig får du en række redskaber, der giver øget kontrol over din krop og som på sigt vil give dig en følelse af øget selvværd og overskud i hverdagen. Det har stor effekt, og derfor er kropsterapi så stærk en behandlingsform.

ANGSTBEHANDLING AF ERFAREN KROPSTERAPEUT

Jeg er uddannet Body SDS-kropsterapeut med flere års erfaring og har en holistisk tilgang til kroppen og dens evne til at hele sig selv. Derfor er min erfaring og faglige kompetencer en stor grund til, at jeg kan hjælp dig med rådgivning om og behandling af angst. Her kan du se, hvorfor Christianshus Kropsterapi er et godt sted at få hjælp, hvis du er ramt af angst:

> Jeg er uddannet kropsterapeut ved Body SDS København
> Jeg er medlem af de alternative behandleres brancheforening
> Jeg har indgående brancheindsigt pga. NLP- og coach-/terapeutuddannelser
> Jeg har flere års erfaring med angstbehandling

BOOK EN TID TIL ALTERNATIV BEHANDLING AF ANGST

Hos Christianshus Kropsterapi kan du få alternativ angstbehandling med udgangspunkt i dit behov. Din angstbehandling vil være en løbende proces, hvor jeg gennem samtaler og kropsterapeutiske behandlinger giver dig en række redskaber, der er nemme at inkorporere i din hverdag – og som er virkningsfulde i forhold til at holde angsten og de negative tanker på afstand.

Med hjælp fra mig og kropsterapi kan du få et mere angstfrit liv med større overskud, energi og glæde.

Kontakt mig på Tlf.: 40 140 440 eller skriv til per@christianshuskropsterapi.dk, hvis du vil vide mere om kropsterapi som behandling mod angst. Og du kan naturligvis også booke en tid til behandling af angst i min klinik i Hørsholm via hjemmesiden.

NOGLE AF DE FYSISKE TEGN PÅ ANGST

 • Hjertebanken, sveden og rysten
 • Svimmelhed og uro i kroppen
 • Mavesmerter, trykken i brystet og vejrtrækningsproblemer
 • Søvnproblemer
 • Sortnen for øjnene
 • Tørhed i munden og problemer med at synke
 • Kvalme og ondt i musklerne
 • Ændret adfærd hvor man undgår eller flygter fra situationer, hvor angsten kommer
 • Åndenød

NOGLE AF DE PSYKISKE TEGN PÅ ANGST

 • Koncentrationsproblemer og irritabilitet
 • Uro og ængstelige tanker
 • Let ængstelse
 • Anspændthed
 • Dødsangst
 • Frygt for at miste selvkontrol og måske forstanden
 • Uvirkelighedsfølelse

HVILKE TYPER ANGST FINDER DER?

 • Generaliseret angst
 • Panikangst
 • Fobier
 • PTSD Posttraumatisk angstforstyrrelse

ANDRE TYPER ANGST

 • Social angst
 • Angst for at være syg
 • Angst for at køre
 • Angst for mad
 • Angst for bakterier
 • Angst for at være alene
 • Angst når man er gravid
 • Angst for fugle
 • OCD er en angstlidelse, dækker over uønskede tvangstanker og tvangshandlinger

ANGSTLIDELSER HVOR ANGST ER DET DOMINERENDE SYMPTOM

Lider man af panikangst, vil man opleve at angsten kommer pludseligt og voldsomt og oplever ofte hjertebanken, pres for brystet, svært ved at trække vejret, det snurrer og stikker i fingrene, måske det også sortner for dine øjne; et anfald kan minde om et hjerteanfald, så man kan nemt tro, at man er fysisk syg, varighed af anfald er typisk 10-20 minutter. En sådan oplevelse kan selvfølgelig meget nemt sætte sig i en, og dermed frygten for et nyt anfald, så er vi i en ny kedelig spiral for vi har angst for angsten. Vi ændrer måske adfærd, skal ud af toget, ud af bilen, væk fra en bestemt person, eksemplerne er mange.

Generaliseret angst er som navnet antyder generelt og ikke afgrænset til specifikke situationer, kan måske betegnes som en slags grundstemning i ængstelse, uro, bekymringer, og angsten vil sætte sig i kroppen og give mange forskellige fysiske symptomer, hvor den egentlige årsag er en psykisk mistrivsel.

Mange oplever en lettere angst eller depressionslignende tilstand uden at der er tale om nogen af delene, her kommer det angst lignende ofte først, og der er ofte forbundet en følelse håbløshed og tristhed, der kan udvikle sig til en depression.

FOBIER

Der findes overordnet set tre typer fobier:

 • Agorafobi, angst for at færdes udenfor ens hjem
 • Socialfobi, angst i sociale sammenhænge
 • Enkeltfobi, angst i specifikke situationer (højdeskræk, edderkopper, slanger)

En fobi er en angstlidelse og defineres ved, at angsten antager en størrelse, som gør det umuligt at fungere i hverdagen, eller hvor angsten forhindrer en i at udføre vigtige gøremål.

En fobi er angst overfor en bestemt ting, f.eks. araknofobi, som er angst for edderkopper. Ved andre typer angst er det normalt set som en overreaktion, men ved fobier er det defineret til altid at være en overreaktion. Det er altså araknofobi, hvis du er bange for en edderkop i Danmark, modsat vil der være en rigtig god grund til at være bange for bestemte edderkopper i f.eks. Australien.

 

VIL DU VÆRE DEN NÆSTE, DER SLIPPER AF MED DIN ANGST?

Angst kan manifestere sig i mange forskellige varianter. F.eks. som social angst, panikangst, generaliseret angst, OCD og posttraumatisk stress syndrom (PTSD). I svære tilfælde kan angsten blive invaliderende for vores livsførelse. Oplever du det, kan du søge behandling for angst i min klinik i Hørsholm. Effektiv kropsterapi kan nemlig hjælpe dig med at give slip på angsten.

Jeg tager mig af enhver type behandling af angst i klinik i Hørsholm. Her på siden kan du blandt andet læse mere om eksamensangst og præstationsangst.

Cirka 87% af Body-sds brugere oplever forbedring ved angst.

EKSAMENSANGST – BEHANDLING

Der kan være mange årsager til, at du er plaget af eksamensangst. Det kan være dine egne forventninger, andres forhåbninger og ikke mindst omverdenens idealer. Eksamensangst kan både komme til udtryk ved psykiske og fysiske symptomer. Eksamensangst kan ikke mindst være invaliderende for din adfærd. Sammen kan vi hjælpe dig med din angst i Hørsholm, så du vil opleve en lettere hverdag.

BODYSESSION – EKSAMENSANGST BEHANDLING

Selvudvikling, sundhed og velvære er nøgleelementer i den kropsterapi, jeg udfører i body-sessions. En bodysession skaber ro i kroppen ved hjælp af afspænding. Jeg lærer dig korrekt åndedrætsteknik og løsner op i din krop. Ofte indebærer kropsterapien også samtaler alt af dit behov.

PRÆSTATIONSANGST BEHANDLING

Oplever du, at klappen går ned, når du skal præstere på arbejdet eller i skolen? Også selvom om du er velforberedt? Med præstationsangst behandling og kropsterapi udvikles dine resurser, og du inspireres til at turde mere, når det gælder. Når jeg arbejder med præstationsangst, fokuserer jeg på at afspænde kroppen og indøve afslappende åndedrætsteknikker. Alt efter behov indebærer en præstationsangst behandling ofte også samtaleterapi.

ANGSTBEHANDLING I HØRSHOLM, SÆT DIG FRI MED KROPSTERAPI

Kropsterapi består af en række velafprøvede teknikker og metoder, som har hjulpet mange til at ændre deres liv til det bedre. Hvis du for eksempel lider af præstationsangst, tager jeg udgangspunkt i lige præcis din situation. Sammen fokuserer vi på at løsne op for de blokeringer, der kan ligge til grund for din angst.

Kontakt Christianshus Kropsterapi på Tlf.: 40 140 440 eller mail
per@christianshuskropsterapi.dk

Jeg hjælper dig af med din angst på min klinik her i Hørsholm.

Angst er en grundfølelse, som vi alle sammen kender og oplever med mellemrum. Ligesom andre følelser såsom glæde, vrede eller jalousi, så kommer angst i forskellige udgaver og intensiteter, og i mange tilfælde kan det være nødvendigt med terapi, når man gerne vil angsten til livs. I nogle tilfælde bliver følelsen af angst nemlig så dominerende, at man hæmmes i ens dagligdag, hvor det kan være umuligt at passe skole, arbejde eller andre forpligtelser.

Heldigvis er der hjælp at hente, hvis man er ramt af en invaliderende angstlidelse.

Hos Christianshus Kropsterapi finder du behandleren Per, der som navnet antyder, er specialiseret indenfor kropsterapi, som er en angst behandling, der har vist gode resultater. Kropsterapi som angst behandling er effektiv uanset hvilken angstlidelse, som du døjer med, og Per har lang erfaring med at anvende kropsterapi til behandling af angstlidelser, og han tager altid udgangspunkt i din situation.

Effektiv ptsd behandling

PTSD kan opstå, hvis man har været udsat for en traumatiserende hændelse. Her er tale om en angstlidelse, som kan have voldsomme konsekvenser for den ramte, og derfor kræver PTSD effektiv angst behandling, og dette får du hos Christianshus Kropsterapi.

Effektiv behandling af angst

Hos Christianshus Kropsterapi anvender vi kropsterapi til alternativ behandling af angst, og her har vi oplevet gode resultater. Hos Christanshus Kropsterapi mødes du af en empatisk og erfaren behandler. Per tager udgangspunkt i lige netop din situation, uanset om du lider af PTSD, panikangst, generaliseret angst eller en af de andre angstlidelser, som flere og flere mennesker døjer med i vores samfund.

Angst er en hel naturlig reaktion på stressende situationer, og bunder i mennesket evolutionære udvikling, hvor angst var en livsnødvendig forudsætning for vore forfædres overlevelse.

I dag er det de færreste af os, som befinder os i liv-eller-død-situationer, men angst har aldrig været mere udbredt, end det er i dag. Der er flere årsager til dette, men mange kontakter os med angst, som kan føres tilbage til stress. Vi lever i en stresset hverdag, hvor de fleste af os gerne vil nå mere, end vi kan klare. Dette skaber en følelse af fare, som vores kroppe reagerer på. Her kan kropsterapi hjælpe, hvor fokus ligger på årsagerne til din angstlidelse og ikke behandling af symptomerne.

Jeg har lang erfaring med angstbehandling

Hos Christianshus Kropsterapi får du en empatisk og erfaren behandler, som altid tager udgangspunkt i lige netop din situation. Vi har mange års erfaring med kropsterapi, og vi har allerede hjulpet mange danskere med alternativ behandling angst, så de igen kan leve det liv, som de ønsker. Her får du en kropsterapeut udannet ved Body-SDS i København, som er medlem af brancheforeningen af alternative behandlere, som er din garanti for kvalitet.

Jeg hjælper også gerne dig, så kontakt mig i dag, og hør mere om mulighederne med kropsterapi.

Kropsterapi til behandling angst

Kropsterapi kombinerer terapi og fysisk træning. Her arbejder vi aktivt med kroppen, så der er tale om en angst behandling, hvor man ikke kan være passivt deltagende. Jeg fokuserer på behandlingsdelen, og til denne del anvender jeg seks til syv forskellige teknikker, som alle foregår i samarbejde mellem behandler og klient.

Angst terapi der virker

Kropsterapi er en holistisk form for angst behandling, da angstlidelser ofte har både fysiske og psykiske årsager. Her får du et skræddersyet forløb, som tager udgangspunkt i lige netop dit behov, hvor vi sammen finder den helt rigtige strategi for dig, når du henvender dig til Christianshus Kropsterapi for kropsterapi angst. Vi oplever lovende resultater, hvor op til 87% af dem som har gennemgået en behandling med kropsterapi, oplever en forbedring i forhold til deres angstlidelse.

Kontakt mig for behandling ptsd

Hos Christianshus Kropsterapi har jeg hjulpet en lang række borgere, som har lidt af forskellige former for angst. En af de mest invaliderende former for angst, som findes, er PTSD, som man ofte ser hos soldater, der har været i krig.

Jeg har erfaring med angst behandling af PTSD, så kontakt mig i dag, og lad os sammen aftale et forløb, så du kan få din hverdag tilbage.

Effektiv behandling af ptsd

I lighed oplever PTSD ramte også forbedringer med kropsterapi, og derfor er der håb forude, selvom det hele kan virke håbløst i situationen, når man er ramt af en så voldsom angstlidelse, som PTSD må siges at være. Jeg tager altid udgangspunkt i lige netop dit behov, og der er ingen forpligtelser ved at tage kontakt. Læs mere om de forskellige behandlingsformer, som findes hos Christianshus Kropsterapi, på vores hjemmeside, hvor du finder detaljeret information om en række forskellige behandlinger.

Kontakt mig i dag og slip af med angst

Uanset hvilken form for angst, som du lider under, er det vigtigt at huske på, at der er hjælp at hente.

Jeg har flere års erfaring med kropsterapi som angst behandling, og jeg kan også hjælpe dig med effektiv behandling, hvor vi går efter problemets rod. Hvis man kun behandler symptomerne på angst, som i sig selv kan være ganske alvorlige, så vil angsten sandsynligvis komme tilbage, når man afslutter forløbet, og igen befinder sig i de rammer, som forårsagede angstlidelsen i første omgang.

Kontakt mig i dag, og lad os sammen finde det helt rigtige forløb for dig.