ANGST

Vil du være den næste, der slipper af med din angst?

Angst kan manifestere sig i mange forskellige varianter. F.eks. som social angst, panikangst, generaliseret angst, OCD og posttraumatisk stress syndrom (PTSD). I svære tilfælde kan angsten blive invaliderende for vores livsførelse. Oplever du det, kan du søge behandling for angst i min klinik i Hørsholm. Effektiv kropsterapi kan nemlig hjælpe dig med at give slip på angsten.

Jeg tager mig af enhver type behandling af angst i klinik i Hørsholm. Her på siden kan du blandt andet læse mere om eksamensangst og præstationsangst.

Cirka 87% af Body-sds brugere oplever forbedring ved angst.

Eksamensangst – behandling

Der kan være mange årsager til, at du er plaget af eksamensangst. Det kan være dine egne forventninger, andres forhåbninger og ikke mindst omverdenens idealer. Eksamensangst kan både komme til udtryk ved psykiske og fysiske symptomer. Eksamensangst kan ikke mindst være invaliderende for din adfærd. Sammen kan vi hjælpe dig med din angst i Hørsholm, så du vil opleve en lettere hverdag.

Bodysession – eksamensangst behandling

Selvudvikling, sundhed og velvære er nøgleelementer i den kropsterapi, jeg udfører i body-sessions. En bodysession skaber ro i kroppen ved hjælp af afspænding. Jeg lærer dig korrekt åndedrætsteknik og løsner op i din krop. Ofte indebærer kropsterapien også samtaler alt af dit behov.

Præstationsangst behandling

Oplever du, at klappen går ned, når du skal præstere på arbejdet eller i skolen? Også selvom om du er velforberedt? Med præstationsangst behandling og kropsterapi udvikles dine resurser, og du inspireres til at turde mere, når det gælder. Når jeg arbejder med præstationsangst, fokuserer jeg på at afspænde kroppen og indøve afslappende åndedrætsteknikker. Alt efter behov indebærer en præstationsangst behandling ofte også samtaleterapi.

Angstbehandling i Hørsholm, sæt dig fri med kropsterapi

Kropsterapi består af en række velafprøvede teknikker og metoder, som har hjulpet mange til at ændre deres liv til det bedre. Hvis du for eksempel lider af præstationsangst, tager jeg udgangspunkt i lige præcis din situation. Sammen fokuserer vi på at løsne op for de blokeringer, der kan ligge til grund for din angst.

Kontakt Christianshus Kropsterapi på Tlf.: 40 140 440 eller mail
per@christianshuskropsterapi.dk

Jeg hjælper dig af mig din angst på min klinik her i Hørsholm.