Kropsterapi BEHANDLINGER

Al forandring sker indefra og ud, ikke udefra og ind

 

I mine behandlinger med kropsterapi har jeg fokus på forandring og bedring.
Af din krop via dit sind. For begge dele er forbundet og må betragtes som en helhed for at vi kan opnå balance.

 

Vi har vænnet os til at betragte vores mentale helbred og vores fysiske helbred som to separate dele. Derfor kan vi gå med fysiske skavanker i mange år, uden at overveje at det har sammenhæng med vores psykiske velbefindende. Netop fordi vi har vænnet os til at betragte smerter og symptomer som noget vi skal lindre ved hjælp af medicin.

 

I mit virke som kropsterapeut arbejder jeg ud fra princippet om, at krop og psyke er én helhed, der har indvirkning på hinanden. Derfor beskæftiger behandlingen sig med at frigøre fysiske såvel som psykiske spændinger, for dermed at aktivere kroppens evne til at helbrede sig selv. For spændinger fungerer som barrierer der optager kroppens energi og skaber ubalancer, der kan ses som :

rodeboks

 

Andre årsager til at mange vælger at starte et forløb hos en kropsterapeut kan være hormonelle ubalancer, depression, hudproblemer, ubalancer i stofskiftet, infektioner, neurogene smerter, kredsløbsproblemer, nedsat immunforsvar og migræne.

 

En behandling hos Christianshus Kropsterapi kan desuden indebære, at du indgår i et forløb med andre indsatsområder f.eks. en træningsplan, et kig på din kost, dit indtag af vitaminer og mineraler.

Læs mere om undersøgelsen og resultaterne her.

 

Selve behandlingen består af forskellige pulserende massageteknikker i kombination med åndedrætsteknikker, som du bliver vejledt i. Som kropsterapeut inkorporerer jeg også akupressur og zoneterapi samt mobiliserende ledfrigørelser. Jeg benytter en lang række gennemprøvede behandlingsmetoder, teorier og håndgreb som med succes har ændret livet for mange mennesker. Hver eneste behandling er tilpasset den enkelte på briksen, og jeg tager afsæt i de skavanker og udfordringer et moderne menneske typisk har. Kom og oplev det i Høsholm.

 

Tilsammen har mine behandlinger en kraftig indvirkning på kroppens selvhelbredende egenskaber, da de løsner og bearbejder spændinger og blokeringer for dermed at giver dig øget overskud og energi i din hverdag.

 

Mine behandlinger med kropsterapi en behagelig og omsorgsfuld behandlingsform, der kan benyttes af alle, i alle aldersgrupper. Kontakt mig endelig hvis du har særlige behov eller hvis du har spørgsmål til behandlingen.

Kontakt Christianshus Kropsterapi på Tlf.: 40 140 440 eller mail
per@christianshuskropsterapi.dk