EKSAMENSANGST BEHANDLING

Træt af eksamensangst? Hjælpen er her

Langt de fleste skal gentagne gange i livet til eksamen, hvilket betyder, at de kommer i en situation, hvor de skal ind og præstere. Ikke alle håndterer presset og nervøsiteten i sådanne situationer ens, og derfor er eksamensangst et udbredt problem.

Heldigvis kan jeg på effektiv og omsorgsfuld vis afhjælpe eksamensangst i min klinik i Hørsholm.

Hvad er eksamensangst?

Der kan være mange årsager til, at du er tynget af angst, når eksamensperioden sætter ind: Egne forventninger, andres forhåbninger, idealer og ikke mindst omverdenens normer.

Eksamensangst viser sig ikke alene ved, at du er psykisk påvirket men også ved fysiske symptomer.

Ved eksamensangst er åndedrættet meget overfladisk, hvilket betyder, at du ikke får det optimale ud af din vejrtrækning – og dette er nødvendigt for at kunne præstere optimalt. De muskler, du bruger til at trække vejret med, er spændte, og dette leder også til en generel uhensigtsmæssig spænding i kroppen. Derudover er eksamensangst kendetegnet ved, at din opmærksomhed oftest går i retning af bekymringer, og tankerne flyver rundt.

Sådan kan body-session afhjælpe din eksamensangst

Selvudvikling, sundhed og velvære er nøgleelementer i den kropsterapi, jeg udfører i body-sessions.

En Body-session kan hjælpe med at skabe ro i kroppen ved at afspænde den. Jeg afspænder åndedrættet, lærer dig korrekt åndedræts-teknik og løsner op i din krop. Ofte indebærer en sådan behandling også samtaleterapi alt afhængig af dit behov.

Gennem kropsterapi i min klinik i Hørsholm kan jeg hjælpe dig med at tage hånd om din eksamensangst, så du fremover kommer til at tage eksamen i stiv arm.

Kontakt Christianshus Kropsterapi på Tlf.: 40 140 440 eller mail
per@christianshuskropsterapi.dk