BEVÆGEAPPARATET

Slip af med problemer med bevægeapparatet og få mere livsglæde

Måske tænker du umiddelbart: ”Kan jeg godt det?”. Ja, det kan du godt.
Størstedelen af alle danskere oplever på et tidspunkt i livet problemer med bevægeapparatet i form af ubalancer og/eller smerter i bevægeapparatet som problemer med ryg, hofte, skulder, nakke, forstuvninger, kontorskader og sportsskader. Ofte er det en naturlig følge af vores livsstil med stillesiddende arbejde eller ensformige bevægelser, måske en gammel skade fra sport eller andet. Hvis du døjer med problemer i bevægeapparatet – uanset årsag – så er kropsterapi en god løsning for dig.

Mere end 90% af Body-sds brugere oplever forbedring ved problemer i bevægeapparatet.

Hos Christianshus Kropsterapi kan du få alternativ behandling af problemer, ubalancer og smerter, der fokuserer på årsagen til dine smerter, ikke symptomerne. Når jeg som kropsterapeut møder mine klienter første gang, har mange af dem mere eller mindre affundet sig med smerterne og tror, at de er ganske naturlige. Heldigvis er der håb forude med hjælp fra kropsterapi.

 ”Jeg havde problemer med især mit højre ben, balle og hofte i sådan en grad at jeg knap kunne gå. Allerede efter første behandling var alle smerter og jag næsten helt forsvundet, efter anden behandling var alt godt. Per stødte også på andre spændinger, talte om mulige årsager, det arbejder jeg videre med i de kommende behandlinger. Helt igennem en fantastisk oplevelse, anderledes på den gode måde. Vil klart anbefale behandling hos Christianshus Kropsterapi.”

– Kvinde 61 år

Kan kropsterapi behandle problemer med bevægeapparatet som nakke, skulder, ryg, hofte, knæ og ankel?

Som udspring af vores livsstil, hvor alt skal gå hurtigt, vi er hele tiden på farten, og udfordringer skal løses på ingen tid, møder jeg klienter, der overhører kroppens signaler. Det er desværre ikke kun gentagende, ensformige bevægelser og overbelastninger, der kan føre til problemer i bevægeapparatet. Vi bliver også bombarderet med indtryk og informationer, noget som kroppen også vil forholde sig til, og ikke sjældent på urbiologisk niveau som kæmp, flygt, spil død.

Med min holistiske tilgang som kropsterapeut får du alternativ behandling af ubalancer og smerter, der ikke fokuserer på symptombehandling, men derimod har fokus på at behandle årsagen. Der er derfor flere fordele ved at vælge kropsterapi til at behandle problemer med bevægeapparatet:

  • Ingen brug af medicin, så ingen risici for bivirkninger
  • En holistisk tilgang, der understøtter kroppens evne til at reparere sig selv
  • Behandling omfatter både det fysiske og mentale aspekt
  • Fokus på en varig effekt gennem årsagsbehandling, ikke symptombehandling

Behandling af problemer med bevægeapparatet som nakke, skulder, ryg, hofte, knæ og ankel hos erfaren kropsterapeut

Hos Christianshus Kropsterapi hjælper jeg dig med at finde årsagen til dine problemer med bevægeapparatet som nakke, skulder, ryg, hofte, knæ og ankel og opnå en øget bevidsthed om din krop. Det hjælper til at reducere eller fjerne dine problemer og evt. smerter. Min behandling af dine problemer med bevægeapparatet tager afsæt i kropsterapeutisk behandlererfaring og en række forskellige kompetencer:

  • Eksamineret kropsterapeut fra Body SDS København
  • Mange års erfaring med alternativ behandling af bevægeapparatet
  • Medlem af de alternative behandleres brancheforening
  • Stor brancheindsigt via NLP- samt coach- og terapeutuddannelser
  • Tidligere håndboldspiller på divisionsniveau

Det helt centrale i min behandling med kropsterapi er, at jeg ønsker at hjælpe mennesker til et bedre og mere afbalanceret liv med større overskud og mere livsglæde. Det sker gennem inddragelse af både din fysiske og psykiske tilstand, der gensidigt påvirker hinanden.

Få mere at vide eller book tid til behandling af problemer med bevægeapparatet

Med kropsterapi vil du få en behandling, der ikke blot er symptombehandling. Jeg har allerede mange glade kunder, der har oplevet kraftig reducering af deres problemer med nakke, skulder, ryg, hofte, knæ og ankel, eller at problemerne ligefrem er helt forsvundet.

Du er altid velkommen til at kontakte mig ved at ringe på 40 140 440 eller sende en mail til per@christianshuskropsterapi.dk, hvis du vil høre mere om, hvordan kropsterapi kan hjælpe dig til et liv med færre eller ingen smerter. Jeg befinder mig i Hørsholm. Du kan naturligvis også booke en tid på hjemmesiden. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Vi anvender vores krop dagligt, og med tiden vil det for de fleste medfører problemer og smerter i bevægeapparatet, som kan være ganske hæmmende i forhold til at leve det liv, som man ønsker. Disse problemer kunne være smerter i dele af kroppen, som bruges i den daglige bevægelse. Oftest er der tale om smerter i ryg, skulder, hofte, nakke, skulder og andre dele af kroppen. Museskader, slid, forstuvninger og sportsskader hører også under denne kategori over problematikker, der hæmmer kroppens bevægelser.

Mennesket er skabt til at bevæge sig, og problemer i apparatet for bevægelse har vidtrækkende konsekvenser.

Heldigvis findes der metoder, som effektivt kan afhjælpe disse problemer, og i Christianshus Kropsterapi har jeg specialiseret mig i at hjælpe danskere i alle aldre, som oplever problemer med krop og sind, og der er helt sikkert også muligheder for at forbedre din situation.

Kontakt mig i dag for en uforpligtende samtale, hvor vi ser nærmere på de muligheder med kropsterapi, som kunne være relevante for dig.

Vi bevæger os dagligt, og derfor er det vigtigt, at man reagerer i tide, når man mærker noget, som ikke føles rigtigt i bevægeapparatet. Det er altid nemmere at tage problemerne i opløbet, og man undgår, at problemerne vokser sig større.

Find årsagerne til problemer med bevægelsesapparatet

Kropsterapi er en holistisk behandlingsform, hvilket betyder at vi ser krop og sind som en samlet organisme, hvor problemer et sted, kan viser sig som symptomer andre steder i kroppen.

Ved traditionelle behandlingsformer vil man gerne afhjælpe symptomerne, men vi arbejder på at finde årsagen til dine problemer, som kan behandles. Ved symptombehandling vil problemerne ofte komme igen, hvis man ikke tager fat om roden til problemerne. Det gør vi hos Christianshus Kropsterapi, og mere end 90% af vores patienter oplever langvarig bedring efter et forløb med kropsterapi.

Hos Christianshus kropsterapi arbejder jeg med en holistisk og alternativ tilgang til problemer med bevægeapparatet. Jeg anvender ikke medicin i behandlingen, så du skal ikke være nervøs for eventuelle bivirkninger. Kroppen har en fantastisk evne til at reparere sig selv, og dette udnytter jeg i mine behandlingsformer. Når årsagen til dine problemer er identificeret og afhjulpet, vil din krop oftest finde tilbage til sin oprindelige form, som tillader dig at leve det liv, som du ønsker. Behandlingen kombinerer det mentale aspekt med det fysiske, da mentale udfordringer også viser sig som fysiske smerter i kroppen og omvendt.

Igennem kropsterapi opnår du øget kropsbevidsthed, hvilket også vil hjælpe dig i fremtiden, så du hurtigere kan mærke, hvis noget ikke føles rigtigt.

Du lærer også teknikker, som du kan tage med dig.

Hvis du ønsker effektiv behandling af smerter og problemer med bevægeapparatet, kan du tage kontakt til mig i dag, og aftale tid til et personligt møde, hvor du kan blive klogere på dine muligheder.

Jeg glæder mig til at høre fra dig, så vi sammen kan finde en varig løsning på dine problemer.