BEVÆGEAPPARATET

Slip af med problemer med bevægeapparatet og få mere livsglæde

Måske tænker du umiddelbart: ”Kan jeg godt det?”. Ja, det kan du godt.
Størstedelen af alle danskere oplever på et tidspunkt i livet problemer med bevægeapparatet i form af ubalancer og/eller smerter i bevægeapparatet som problemer med ryg, hofte, skulder, nakke, forstuvninger, kontorskader og sportsskader. Ofte er det en naturlig følge af vores livsstil med stillesiddende arbejde eller ensformige bevægelser, måske en gammel skade fra sport eller andet. Hvis du døjer med problemer i bevægeapparatet – uanset årsag – så er kropsterapi en god løsning for dig.

Mere end 90% af Body-sds brugere oplever forbedring ved problemer i bevægeapparatet.

Hos Christianshus Kropsterapi kan du få alternativ behandling af problemer, ubalancer og smerter, der fokuserer på årsagen til dine smerter, ikke symptomerne. Når jeg som kropsterapeut møder mine klienter første gang, har mange af dem mere eller mindre affundet sig med smerterne og tror, at de er ganske naturlige. Heldigvis er der håb forude med hjælp fra kropsterapi.

 ”Jeg havde problemer med især mit højre ben, balle og hofte i sådan en grad at jeg knap kunne gå. Allerede efter første behandling var alle smerter og jag næsten helt forsvundet, efter anden behandling var alt godt. Per stødte også på andre spændinger, talte om mulige årsager, det arbejder jeg videre med i de kommende behandlinger. Helt igennem en fantastisk oplevelse, anderledes på den gode måde. Vil klart anbefale behandling hos Christianshus Kropsterapi.”

– Kvinde 61 år

Kan kropsterapi behandle problemer med bevægeapparatet som nakke, skulder, ryg, hofte, knæ og ankel?

Som udspring af vores livsstil, hvor alt skal gå hurtigt, vi er hele tiden på farten, og udfordringer skal løses på ingen tid, møder jeg klienter, der overhører kroppens signaler. Det er desværre ikke kun gentagende, ensformige bevægelser og overbelastninger, der kan føre til problemer i bevægeapparatet. Vi bliver også bombarderet med indtryk og informationer, noget som kroppen også vil forholde sig til, og ikke sjældent på urbiologisk niveau som kæmp, flygt, spil død.

Med min holistiske tilgang som kropsterapeut får du alternativ behandling af ubalancer og smerter, der ikke fokuserer på symptombehandling, men derimod har fokus på at behandle årsagen. Der er derfor flere fordele ved at vælge kropsterapi til at behandle problemer med bevægeapparatet:

  • Ingen brug af medicin, så ingen risici for bivirkninger
  • En holistisk tilgang, der understøtter kroppens evne til at reparere sig selv
  • Behandling omfatter både det fysiske og mentale aspekt
  • Fokus på en varig effekt gennem årsagsbehandling, ikke symptombehandling

Behandling af problemer med bevægeapparatet som nakke, skulder, ryg, hofte, knæ og ankel hos erfaren kropsterapeut

Hos Christianshus Kropsterapi hjælper jeg dig med at finde årsagen til dine problemer med bevægeapparatet som nakke, skulder, ryg, hofte, knæ og ankel og opnå en øget bevidsthed om din krop. Det hjælper til at reducere eller fjerne dine problemer og evt. smerter. Min behandling af dine problemer med bevægeapparatet tager afsæt i kropsterapeutisk behandlererfaring og en række forskellige kompetencer:

  • Eksamineret kropsterapeut fra Body SDS København
  • Mange års erfaring med alternativ behandling af bevægeapparatet
  • Medlem af de alternative behandleres brancheforening
  • Stor brancheindsigt via NLP- samt coach- og terapeutuddannelser
  • Tidligere håndboldspiller på divisionsniveau

Det helt centrale i min behandling med kropsterapi er, at jeg ønsker at hjælpe mennesker til et bedre og mere afbalanceret liv med større overskud og mere livsglæde. Det sker gennem inddragelse af både din fysiske og psykiske tilstand, der gensidigt påvirker hinanden.

Få mere at vide eller book tid til behandling af problemer med bevægeapparatet

Med kropsterapi vil du få en behandling, der ikke blot er symptombehandling. Jeg har allerede mange glade kunder, der har oplevet kraftig reducering af deres problemer med nakke, skulder, ryg, hofte, knæ og ankel, eller at problemerne ligefrem er helt forsvundet.

Du er altid velkommen til at kontakte mig ved at ringe på 40 140 440 eller sende en mail til per@christianshuskropsterapi.dk, hvis du vil høre mere om, hvordan kropsterapi kan hjælpe dig til et liv med færre eller ingen smerter. Du kan naturligvis også booke en tid på hjemmesiden. Jeg glæder mig til at høre fra dig.