BEHANDLINGEN

En behandling med kropsterapi starter altid med udgangspunkt i dig, din krop og din bevidsthed. Behandlingen varer cirka halvtreds minutter og vi begynder hver behandling med en samtale.
Samtalen handler om at få sat ord på de skavanker du har og finde frem til ”hvor skoen trykker”. Vi lægger i fællesskab en plan for hvad behandlingen skal have fokus på og hvilket mål vi arbejder hen imod.

 

Det er vigtigt at tale sammen for at skabe bevidsthed omkring din krop og indstille dig på forløbet. Det handler om at blive nærværende for din egen krop og indstille dig mentalt på bedring i et miljø hvor du føler dig tryg.

 

Samtalen kan være af kortere eller længere varighed afhængig af skadens omfang. Det er også muligt “bare” at blive behandlet for en musseskade eller lignende.

 

Behandlingen foregår ved at du ligger på briksen under et tæppe iført undertøj eller tøj. Det er vigtigt at du har det behageligt og føler dig afslappet og godt tilpas.

 

Jeg behandler hele kroppen, både for- og bagside og bruger en speciel pulserende massageteknik.

 

Din krop begynder at arbejde med, spændinger slipper og processen understøttes af dybe vejrtrækninger.

 

Måske vi samtaler under vejs, måske ikke.

 

Behandlingen er et samarbejde mellem dig, din krop og sind og mig som behandler. Vores samspil er rettet mod det fælles mål.

Kontakt Christianshus Kropsterapi på Tlf.: 40 140 440 eller mail
per@christianshuskropsterapi.dk