Kropsterapi Gentofte & Lyngby

Mange danskere lever et liv, der udfordres af kroniske sygdomme eller lidelser. Hvis du er én af dem, har du sikkert et stort ønske om at reducere eller helt slippe for dine symptomer eller smerter. Og det kan lade sig gøre med kropsterapi – endda på helt naturlig vis uden medicin og risikoen for skadelige bivirkninger.

Hvis du søger hjælp til kropsterapi i Gentofte, Lyngby eller andre nærliggende byer, så er hjælpen nær. Hos Per Christensen i Christianshus Kropsterapi får du effektiv kropsterapi, der fokuserer på dig og dine konkrete behov.

Udgangspunktet i alle behandlinger er en anerkendt kropsterapeutisk uddannelse samt flere års erfaring med kropsterapi, hvilket har ført til mange positive resultater og glade klienter.

 

Igennem de korte behandlinger på arbejdet var jeg så tilfreds, at jeg også besluttede mig for at opsøge Pers praksis, Christianshus Kropsterapi. Jeg har aldrig fortrudt en behandling og er altid gået hjem med væsenltligt mindre anspændthed i både krop og sind. De varmeste anbefalinger herfra.

– Johnny Andersen

 

Få øget livsglæde med kropsterapi

Kropsterapi har mange fordele og gør det bl.a. muligt at reducere eller helt fjerne géner, smerter og andre symptomer fra en række af sygdomme, lidelser og skader. Med kropsterapi er det også muligt at undgå medicinsk behandling, som ofte medfører en risiko for bivirkninger.

I Christianshus Kropsterapi hjælper jeg mænd og kvinder i alle aldre fra hele Sjælland. Hvad end de ønsker kropsterapi i Lyngby, Gentofte eller andre byer, hvor de bor, så vælger mange at besøge netop min klinik.

Jeg bruger kroppens evne til at reparere sig selv i alle mine behandlinger – det er nemlig én af flere fordele, som du kan opleve ved kropsterapi:

> Jeg fokuserer på varige løsninger, dvs. årsagsbehandling, ikke symptombehandling

> Jeg fokuserer på kroppens evne til at reparere sig selv på naturlig vis

> Jeg bruger ikke medicin og andre unaturlige løsninger i min behandling

Hvis du er på udkig efter en kropsterapeut i Gentofte, Lyngby eller andre nærliggende byer, har du sikkert et ønske om et liv med færre géner og øget livsglæde. Og hertil er Christianshus Kropsterapi et rigtig godt sted at starte. For mange andre af mine klienter, bl.a. fra Gentofte og Lyngby, har allerede haft stor glæde af kropsterapi. Så hvorfor ikke også dig?

 

Vælg en dygtig kropsterapeut, der gør dig tryg

Uanset om du bor i Gentofte, Lyngby eller et andet sted i området og ønsker at opleve fordelene ved kropsterapi, er det vigtigt, at du vælger en alternativ behandler, som du er tryg ved og opfatter som ærlig og kompetent.

Når jeg behandler mine klienter har jeg ekstra meget fokus på dem og deres oplevelse af deres sygdom, lidelse eller skade. Det gælder også for dig, for du skal føle dig hørt og forstået, hvilket skaber de bedste forudsætninger for positive resultater med kropsterapi.

Hvis du ønsker hjælp af en dygtig behandler, bør du ikke kun fokusere på geografi, men derimod se på, hvad din kropsterapeut kan. Så ønsker du hjælp fra en kropsterapeut i  Lyngby, Gentofte eller et andet sted i regionen, er der flere grunde til, at du trygt kan vælge Christianshus Kropsterapi:

> Jeg er uddannet kropsterapeut ved Body SDS København

> Jeg har flere års erfaring som kropsterapeut

> Jeg har mange glade klienter som følge af effektfulde behandlinger

> Jeg er medlem af brancheforeningen for alternative behandlere

> Jeg har stor indsigt i branchen via NLP- samt coach- og terapeutuddannelser

Mit fokus i behandling af mennesker gennem kropsterapi er et fokus på behandling af årsager frem for behandling af symptomer. Dine géner eller smerter skal reduceres, og helst fjernes helt, på varig vis, hvilket kræver en mere holistisk tilgang, som omfatter din krops tilstand og livsstil.

 

Oplev positive resultater på din egen krop

Med en uddannet kropsterapeut, der samtidig er dygtig, erfaren og empatisk, er der stor chance for at skabe bedring i dit liv. Jeg har mange positive erfaringer og glade klienter, så overvejer du kropsterapi i Gentofte, Lyngby eller andre nærliggende byer, er du meget velkommen i klinikken hos Christianshus Kropsterapi. Så kan du opleve de mange positive effekter ved kropsterapi på din egen krop, som mange andre også har haft stor glæde af.

Ring til mig på Tlf.: 40 140 440 eller skriv til per@christianshuskropsterapi.dk, hvis du vil vide mere eller book en tid online direkte på hjemmesiden. Så er du et skridt tættere på et liv med færre eller ingen géner og smerter og dermed øget livsglæde.