PROFIL

christianshus-kropsterapi-per-2Min egen rejse startede for snart 20 år siden, tog mit liv op til revision, vidste noget skulle ændres, ikke hvad og ej heller til hvad, til tider angstprovokerende med forandring uden mål.

Jeg har i mange år været beskæftiget i meget konkurrenceprægede firmaer, miljøer og sport, passede fint til min vindermentalitet. Stress var ubevidst en følgesvend i mange år, oplevede jeg kunne blive ved med at ”hælde på”, det kunne jeg så ikke.

Gradvist satte slidgigten sine spor, blev til sidst tilbudt nye knæ, takkede nej tak, en god ven nævnte kropsterapi for mig, siden har jeg fået regelmæssige behandlinger, en ny verden åbnede sig for mig.

Flere år senere besluttede jeg at tage uddannelsen til kropsterapeut, som jeg gennemførte og afsluttede med eksamener november 2015.

Under vejs er det blevet til uddannelser som NLP Master, NLP Coach, ID Life Coach og Meta Medicin Sundheds Coach.

Jeg ønsker med stor ydmyghed at bidrage med egne erfaringer, indsigt og kropsterapi at hjælpe dig til at finde din egen vej, hvor du er chauffør i eget liv, hvor du oplever en lettelse fysisk og følelsesmæssigt.

Jeg glæder mig til at møde dig.

Kontakt Christianshus Kropsterapi på Tlf.: 40 140 440 eller mail
per@christianshuskropsterapi.dk