Zoneterapi Nordsjælland

Hvis du søger zoneterapi i Nordsjælland, er du kommet til det rette sted. Hos Per Christensen i Christianshus Kropsterapi kan du få kropsterapi, hvilket er en effektiv behandlingsform, der både omfatter zoneterapi, men også flere andre virkningsfulde typer af behandlinger. Kropsterapi giver dig altså væsentligt mere end blot zoneterapi.

Alle mine behandlinger har fokus på dig og tilpasses derfor specifikt til dine behov. Jeg har flere års erfaring med kropsterapi og dermed også zoneterapi, hvilket har ført til mange positive resultater, glade klienter og flotte anbefalinger. Så uanset om du bor i Hillerød, Hørsholm, Farum eller andre steder i Nordsjælland, kan du trygt få zoneterapi i min klinik.

 

Igennem de korte behandlinger på arbejdet var jeg så tilfreds, at jeg også besluttede mig for at opsøge Pers praksis, Christianshus Kropsterapi. Jeg har aldrig fortrudt en behandling og er altid gået hjem med væsenltligt mindre anspændthed i både krop og sind. De varmeste anbefalinger herfra.

– Johnny Andersen

 

Kropsterapi er zoneterapi plus andre effektive behandlinger

I Christianshus Kropsterapi hjælper jeg mænd og kvinder i alle aldre med at blive mere eller mindre smertefri. Mange af mine klienter har ønsket hjælp fra eksempelvis en zoneterapeut i Hørsholm, Hillerød, Farum eller andre byer i Nordsjælland – men alle har fået behandling hos mig i min klinik, hvor de har haft positive erfaringer med bl.a. zoneterapi.

Med kropsterapi får du ikke kun glæde af zoneterapi og de mange fordele ved denne fantastiske behandling. Jeg bruger derimod også andre behagelige behandlingsmetoder med stor effekt, f.eks. akupressur og åndedrætsteknikker. Sammen med zoneterapi kan det skabe en stærk synergi, så du kan opleve en endnu bedre effekt end ved kun at få zoneterapi.

I alle behandlinger bruger jeg kroppens evne til at reparere sig selv, hvilket er én af mange fordele ved kropsterapi:

  • Fokus på varig behandling af årsager, ikke symptomer
  • Fokus på kroppens evne til at reparere sig selv
  • Medicinfri behandling så du undgår risikoen for bivirkninger

Kropsterapi kan lindre eller endda helt fjerne géner, smerter og symptomer fra en række af lidelser, sygdomme og skader. Så undgår du behandling med medicin og dermed også de potentielle bivirkninger, der kan følge med.

 

Få zoneterapi fra uddannet behandler i Hørsholm

Hvis du søger zoneterapi i Nordsjælland, er det naturligvis vigtigt, at du finder en behandler, du føler dig tryg ved. Med tillid og tryghed kan jeg nemmere behandle dig og derfor gør jeg også meget for, at du føler dig godt tilpas i min klinik.

Der er flere grunde til, at du med ro i sindet kan vælge Christianshus Kropsterapi, hvis du eksempelvis ønsker behandling med zoneterapi eller andre effektive behandlingsmetoder:

  • Flere års erfaring med zoneterapi i Nordsjælland
  • En lang række positive resultater og glade klienter
  • Uddannet kropsterapeut ved Body SDS København
  • NLP- samt coach- og terapeutuddannet
  • Medlem af de alternative behandleres brancheforening

Når jeg arbejder som kropsterapeut, og dermed med zoneterapi som en del af min behandling, har jeg fokus på årsagsbehandling, ikke blot symptombehandling. Géner eller smerter i kroppen skal lindres, og helst fjernes, på varig vis, hvilket kan lade sig gøre med zoneterapi og andre kropsterapeutiske behandlinger.

 

Du er ét skridt tættere på øget livsglæde

Hvis du søger en uddannet og erfaren behandler med empati, positive erfaringer og mange glade klienter, er du meget velkommen i Christianshus Kropsterapi. Her tilbyder jeg effektiv og behagelig zoneterapi i Nordsjælland.

Mange af mine klienter har søgt efter zoneterapi i Hørsholm, Hillerød og mange andre byer i Nordsjælland, men er endt i min klinik, hvor de har oplevet gode resultater. Så uanset om du søger en zoneterapeut i Hørsholm, Hillerød, Værløse eller andre steder i Nordsjælland, er du meget velkommen i min klinik. Så kan du også få glæde af de mange fordele ved zoneterapi og kropsterapi.

Kontakt mig på Tlf.: 40 140 440 og per@christianshuskropsterapi.dk eller book en tid direkte på hjemmesiden. Så er du ét skridt tættere på et liv med færre géner og mere livsglæde. Jeg ser frem til at høre fra dig.