Zoneterapi Nordsjælland

Hvis du søger zoneterapi i Nordsjælland, er du kommet til det rette sted. Hos Per Christensen i Christianshus Kropsterapi kan du få kropsterapi, hvilket er en effektiv behandlingsform, der både omfatter zoneterapi, men også flere andre virkningsfulde typer af behandlinger. Kropsterapi giver dig altså væsentligt mere end blot zoneterapi.

Alle mine behandlinger har fokus på dig og tilpasses derfor specifikt til dine behov. Jeg har flere års erfaring med kropsterapi og dermed også zoneterapi, hvilket har ført til mange positive resultater, glade klienter og flotte anbefalinger. Så uanset om du bor i Hillerød, Hørsholm, Farum eller andre steder i Nordsjælland, kan du trygt få zoneterapi i min klinik.

 

Igennem de korte behandlinger på arbejdet var jeg så tilfreds, at jeg også besluttede mig for at opsøge Pers praksis, Christianshus Kropsterapi. Jeg har aldrig fortrudt en behandling og er altid gået hjem med væsenltligt mindre anspændthed i både krop og sind. De varmeste anbefalinger herfra.

– Johnny Andersen

 

Kropsterapi er zoneterapi plus andre effektive behandlinger

I Christianshus Kropsterapi hjælper jeg mænd og kvinder i alle aldre med at blive mere eller mindre smertefri. Mange af mine klienter har ønsket hjælp fra eksempelvis en zoneterapeut i Hørsholm, Hillerød, Farum eller andre byer i Nordsjælland – men alle har fået behandling hos mig i min klinik, hvor de har haft positive erfaringer med bl.a. zoneterapi.

Med kropsterapi får du ikke kun glæde af zoneterapi og de mange fordele ved denne fantastiske behandling. Jeg bruger derimod også andre behagelige behandlingsmetoder med stor effekt, f.eks. akupressur og åndedrætsteknikker. Sammen med zoneterapi kan det skabe en stærk synergi, så du kan opleve en endnu bedre effekt end ved kun at få zoneterapi.

I alle behandlinger bruger jeg kroppens evne til at reparere sig selv, hvilket er én af mange fordele ved kropsterapi:

  • Fokus på varig behandling af årsager, ikke symptomer
  • Fokus på kroppens evne til at reparere sig selv
  • Medicinfri behandling så du undgår risikoen for bivirkninger

Kropsterapi kan lindre eller endda helt fjerne géner, smerter og symptomer fra en række af lidelser, sygdomme og skader. Så undgår du behandling med medicin og dermed også de potentielle bivirkninger, der kan følge med.

 

Få zoneterapi fra uddannet behandler i Hørsholm

Hvis du søger zoneterapi i Nordsjælland, er det naturligvis vigtigt, at du finder en behandler, du føler dig tryg ved. Med tillid og tryghed kan jeg nemmere behandle dig og derfor gør jeg også meget for, at du føler dig godt tilpas i min klinik.

Der er flere grunde til, at du med ro i sindet kan vælge Christianshus Kropsterapi, hvis du eksempelvis ønsker behandling med zoneterapi eller andre effektive behandlingsmetoder:

  • Flere års erfaring med zoneterapi i Nordsjælland
  • En lang række positive resultater og glade klienter
  • Uddannet kropsterapeut ved Body SDS København
  • NLP- samt coach- og terapeutuddannet
  • Medlem af de alternative behandleres brancheforening

Når jeg arbejder som kropsterapeut, og dermed med zoneterapi som en del af min behandling, har jeg fokus på årsagsbehandling, ikke blot symptombehandling. Géner eller smerter i kroppen skal lindres, og helst fjernes, på varig vis, hvilket kan lade sig gøre med zoneterapi og andre kropsterapeutiske behandlinger.

 

Du er ét skridt tættere på øget livsglæde

Hvis du søger en uddannet og erfaren behandler med empati, positive erfaringer og mange glade klienter, er du meget velkommen i Christianshus Kropsterapi. Her tilbyder jeg effektiv og behagelig zoneterapi i Nordsjælland.

Mange af mine klienter har søgt efter zoneterapi i Hørsholm, Hillerød og mange andre byer i Nordsjælland, men er endt i min klinik, hvor de har oplevet gode resultater. Så uanset om du søger en zoneterapeut i Hørsholm, Hillerød, Værløse eller andre steder i Nordsjælland, er du meget velkommen i min klinik. Så kan du også få glæde af de mange fordele ved zoneterapi og kropsterapi.

Kontakt mig på Tlf.: 40 140 440 og per@christianshuskropsterapi.dk eller book en tid direkte på hjemmesiden. Så er du ét skridt tættere på et liv med færre géner og mere livsglæde. Jeg ser frem til at høre fra dig.

Hvis du er på udkig efter zoneterapi Hørsholm, eller andre steder i det nordsjællandske, så er du kommet til det rette sted. Hos Christianshus kropsterapi får du en erfaren kropsterapeut uddannet ved Body-SDS i København. Kropsterapi er en alternativ og holistisk behandlingsform, som blandt andet indeholder zoneterapi og andre teknikker, som kan hjælpe dig ved en lang række lidelser.

Jeg hjælper i dag en lang række mennesker med zoneterapi Nordsjælland og en række andre teknikker, som tilsammen dækker over kropsterapi. Zoneterapi er en del af kropsterapi, som også indeholder mange andre teknikker. Kropsterapi er en holistisk behandlingsform, som ser på hele kroppens tilstand, når problemer skal afhjælpes. Her ses også på det mentale aspekt, og kropsterapi er en anerkendt behandlingsform, som viser lovende resultater på en lang række områder. Jeg har haft stor succes med at anvende kropsterapi i forbindelse med stress, angst, depression og en lang række andre lidelser. Jeg ser på kroppens samlede tilstand, og udøver ikke bare symptombehandling. Derfor oplever de fleste en varig forbedring med kropsterapi.

Har du undersøgt mulighederne for zoneterapi Farum?

Jeg har hjulpet en lang række folk, som har efterspurgt hjælp ved brug af zoneterapi i Farum og andre byer i Nordsjælland. Og jeg hjælper også gerne dig, så du kan få livskvaliteten tilbage og opleve forbedring af de lidelser, som hæmmer dig i din dagligdag.

Du kan læse mere om de mange muligheder, der findes med kropsterapi på vores hjemmeside.

Hvis du er på udkig efter zoneterapi Hørsholm eller Værløse, så bør du kontakte Christianshus Kropsterapi i dag, hvor vi kan tage en snak omkring behandlingsmulighederne, og sammen kan sætte rammerne for det helt rigtige forløb, som altid tager udgangspunkt i dit behov.

Zoneterapi indgår som et element i kropsterapi, men jeg anvender også en lang række andre teknikker. Her kan man eksempelvis supplere zoneterapi med akupressur eller åndedrætsteknikker, som giver et bedre resultat end zoneterapi alene.

Kropsterapi er en holistisk behandlingsform, som ser på hele kroppens tilstand, når diverse problemer skal afhjælpes. Dette gælder både fysiske og mentale udfordringer, og der er ofte sammenhæng imellem disse.

Kontakt mig for krops- og zoneterapi i Nordsjælland

Jeg står klar til at hjælpe dig, hvis du er på udkig efter krops- og zoneterapi i de nordsjællandske områder.

Der er mange muligheder med denne behandlingsform, og resultaterne er gode blandt de, som tidligere har gennemført et behandlingsforløb hos Christianshus Kropsterapi. Her tager vi altid udgangspunkt i lige netop din situation, og sammensætter et behandlingsforløb, som er tilpasset dig og dit behov. På denne måde er chancen for succes større end de forløb, som følger en standardprocedure.

Kontakt Christianshus Kropsterapi i dag, hvis du ønsker alternative behandlingsmuligheder.