Er du ramt af stress, depression eller angst?

Et stort antal mennesker rammes hvert år af stress, depression og angst. Tit og ofte ledsager tilstandene hinanden, og der er således god grund til at gøre en aktiv indsats for såvel at forebygge som behandle alle tre tilstande.

Fælles for tilstandene er, at de har deres rødder i indre, mentale ubalancer. Det kan være vanskeligt – hvis ikke umuligt – at gøre noget ved disse tilstande på egen hånd, og derfor er det altafgørende, at du griber chancen for effektiv behandling.

En alternativ og effektiv løsning

Der er mange måder at gribe behandling af stress, depression og angst an på, men hos Christianshus Kropsterapi har jeg gode erfaringer med, at et alternativ til den traditionelle behandling er en fordelagtig vej ud af din opslidende tilstand.

Hos mig vil du blive mødt af en holistisk tilgang, der vil behandle dig med udgangspunkt i, at sammenhængen mellem fysik og psyke er nøglen til behandling. Kroppen er nemlig en utrolig størrelse, der har en unik evne til at helbrede sig selv. Og netop det faktum, at kroppen kan helbrede sig selv, hvis man giver den de rette betingelser for det, er omdrejningspunktet i min behandlingsform.

Kropsterapi – hvordan foregår det?

I min behandling med kropsterapi kombinerer jeg samtale med blandt andet massage af muskler, ledbevægelser, åndedrætsteknikker, akupressur og zoneterapi. Denne kombination af behandlingsmetoder frigiver kroppens selvhelbredende egenskaber, hvormed der løsnes op for generende fysiske og psykiske blokeringer, således at du opnår mere sundhed, overskud og velvære.

Denne behandling foregår på afslappet og omsorgsfuld vis, hvilket typisk er netop det, der skal til, for at få dig ud af stress, depression eller angst. Samtidig er forebyggelse eller behandling altid individuelt tilrettelagt.

Er du ramt af stress, depression eller angst, og søger du en effektfuld behandlingsform, er kropsterapi en oplagt mulighed for at opnå behandling indefra og ud. Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker min hjælp til at opnå øget livskvalitet.